Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Εταιρεία κατασκευής βροχής - Video

Texas-Weather-Modification
Δουλειά του Craig Funke είναι να πετάει με ένα μικρό αεροπλάνο στην άκρη μίας βίαιης καταιγίδας και πίσω για να προετοιμάσει τον καιρό με επιπλέον τεχνητά σύννεφα που θα παραδώσουν επιπλέον βροχή.
Ο πρώην επαγγελματίας χειριστής εργάζεται στο Pleasanton του Τέξας και η δουλειά του περιλαμβάνει την εκτόξευση χημικών ουσιών στα σύννεφα σε μια φιλόδοξη προσπάθεια να τροποποιήσει τις καιρικές συνθήκες. Είναι, κυριολεκτικά, σε μια εταιρεία κατασκευής βροχής.
Το Τέξας πάσχει από τη μεγαλύτερη ξηρασία τον τελευταίο μισό αιώνα, προκαλώντας αύξηση των τιμών των τροφίμων και πυρκαγιές ρεκόρ. Η μεγάλη ξηρασία του έχει φέρει υπόνοιες ότι είναι η αιτία για την πρόσφατη αύξηση των περιπτώσεων του ιού του Δυτικού Νείλου.
Ο Funke, δήλωσε ότι οι ψεκασμοί των νεφών δεν μπορούν να σπάσουν την ξηρασία αλλά βελτιώνουν την κατάσταση, και οι αγρότες παίρνουν απεγνωσμένες λύσεις, επειδή έχουν υποστεί πολλών μηνών ξηρασία και πληρώνουν 0,04 δολάρια για ένα στρέμμα για την εκτόξευση χημικών ουσιών στα σύννεφα.
Ο Tommy Shearrer, πρόεδρος της τροποποίησης του καιρού στο Τέξας μας λέει ότι λειτουργούν πέντε προγράμματα σποράς των νεφών από το κράτος, και μας εξηγήσει ότι η σπορά των νεφών ενισχύει μόνο τις συνθήκες στην ατμόσφαιρα για την παραγωγή περισσότερης βροχής, και δεν δημιουργεί καιρικές συνθήκες.


 apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου