Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Κερδίζει πόντους ο Π. Καμμένος, σε βάρος πολλών Κομμάτων…


Η χθεσινή συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους δύο δημοσιογράφους, Οικονόμου/Λυριτζή, ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και ξεχώρισε από όλες τις υπόλοιπες των μεγάλων ΜΜΕ, και τώρα και των…μικρών (Κόντρα και Extra 3), που υπέκυψαν στις…πιέσεις των δύο Κομμάτων Εξουσίας και μας σερβίρουν τους υπουργούς τους, κάθε βράδυ, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα μικρά Κόμματα που εμφανίστηκαν, τουλάχιστον τα 2-3 που ξεχωρίζουν!

Πρώτη φορά προσέξαμε επαγγελματίες δημοσιογράφους να…κομπιάζουν και να βρίσκονται σε αμηχανία από τις ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες απαντήσεις του Π. Καμμένου! Αυτό που σίγουρα δημιούργησε εντυπώσεις και μάλλον θα δώσει αρκετούς πόντους στο πρώην Βουλευτή της ΝΔ.

είναι η κοφτή απάντησή του ότι δε θα δεχτεί το Μνημόνιο και το ύψος των 360 δις που μας φόρτωσαν, ως χρέη οι…σύμμαχοί μας! Θα αναθέσουμε σε μια ομάδα επιστημόνων, είπε, να Μελετήσει πόσο ακριβώς είναι το Κεφάλαιο που δανειστήκαμε και χρωστάμε και αυτό μόνον θα δεχτούμε να ξοφλήσουμε! Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, αυτό δε είναι πάνω από 130 δισ! Τα υπόλοιπα…230 δις είναι…τοκογλυφικοί τόκοι των Ευρωπαικών Τραπεζών που επέβαλαν με το έτσι θέλω οι Γερμανοί!

Το επιτόκιο της ΕΚΤ, που υποτίθεται ότι είναι κοινή Τράπεζα των Κρατών Μελών, δανείζει με 1% επιτόκιο. Από πού και ως πού να πρέπει να μεσολαβεί μια άλλη Τράπεζα και να μας φορτώνει 5%-6% περισσότερους τόκους! Όσο και αν ακούγεται τρελό, ισχύει γιατί κανένας δεν βγήκε επίσημα να το διαψεύσει! Βεβαίως και θα στραφούμε να δανειστούμε από άλλες χώρες, όπως είναι η Ρωσία, η Κίνα ή το Ισραήλ, είπε. Ποιός θα εμποδίσει τον Ελληνικό Λαό, να υπερασπίσει τα συμφέροντά του από…τριτοκοσμικές συμφωνίες απαγόρευσης δανεισμού από άλλα Κράτη;

Να είστε σίγουροι ότι μόλις τους προτείνουμε να πληρώσουμε τα 130 δισ, της μετρητοίς, για να ξοφλήσουμε, θα σπεύσουν να τα δεχτούν! Που θα τα βρούμε; Μα δεν έχουμε γραπτές προτάσεις από μια Ρώσικη και μια Ισραηλινή Εταιρεία, που είναι και οι δύο από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, να μας καταβάλλουν προκαταβολικά τα χρήματα αυτά, τιτλοποιώντας (υποθηκεύοντας) τον ορυκτό πλούτο μας;

Οι ενορχηστρωμένες δηλώσεις του κατεστημένου, Κόμματα και ΜΜΕ ότι δε θα έχουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις και τους μισθούς ή ότι δε θα έχουμε να αγοράσουμε πετρέλαιο είναι από τα πιο κραυγαλέα ψέμματα που διοχετεύουν στην Ελληνική Κοινωνία για να την τρομοκρατήσουν! Και στο ευρώ θα μείνουμε και θα τους ξοφλήσουμε! Από θέση ισχύος, όμως! Όχι από θέση…οργανωμένης και εσκεμμένης εξαθλίωσης!

Όσον αφορά τους Μετανάστες, και σε αυτό το σημείο, ο Π. Καμμένος ήταν καταπέλτης. Οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου με την Τουρκία. Πρέπει να αποφασίσουν να υπερασπίσουν τα Ευρωπαϊκά Σύνορα και να μη εγκαταλείπουν ένα μέλος του στο έλεος της αδιαφορίας της Τουρκίας. Τι θα γίνουμε αποθήκη μεταναστών;

Η «ΣΠ» δε έχει κανένα πρόβλημα να συμφωνεί με τόσο σημαντικές τοποθετήσεις αυτού του είδους, από όπου και αν προέρχονται. Το έχουμε ξαναγράψει. Εμείς δεν πιστεύουμε σε ταμπέλες ούτε σε δήθεν ιδανικά. Για μας η Ουσία είναι αυτή που μετράει. Η Ελλάδα χρειάζεται την «Ελληνίδα Νοικοκυρά» που γνωρίζει πώς να μοιράσει τα λεφτά της και να καλύψει όλες τις Ανάγκες της! Εννοείται, όταν θα σφραγίσουμε τελείως όλες τις διαδρομές του μαύρου Κομματικού Χρήματος! Καταργούμε το Κομματικό Κράτος και Πιστεύουμε μόνον σε «Μεθόδους». Δεν Πιστεύουμε σε «Μεσσίες»!


 siopilipliopsifia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου