Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκρότησαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»



Κοινοβουλευτική ομάδα σύστησε το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μετά την προσχώρηση και δέκατου βουλευτή στο πολιτικό σχήμα, του βουλευτή Βοιωτίας, Μιχάλη Γιαννάκη.
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έχουν πλέον δέκα βουλευτές γεγονός που θα τους επιτρέψει να σχηματίσουν κοινοβουλευτική ομάδα με ότι πλεονεκτήματα αυτό συνεπάγεται τα οποία θα είναι τα ίδια που απολαμβάνουν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ ΛΑΟΣ και είναι τα εξής:
-Ίση αντιμετώπιση στο τηλεοπτικό χρόνο που θα δοθεί στο κόμμα του Πάνου Καμμένου για να εκφράσει τις θέσεις του απρόσκοπτα στους πολίτες
-Δικαίωμα συμμετοχής του Πάνου Καμμένου σε πολιτικό debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ως είθισται λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές
-Και οικονομική επιχορήγηση στο κόμμα του όπως λαμβάνουν και τα υπόλοιπα κόμματα που συγκροτούν κοινοβουλευτικές ομάδες.
Και όλα αυτά από μιά πολιτική κίνηση που συγκροτήθηκε μόλις προ ενάμισυ μηνός και η οποία ήδη έχει προσφέρει ελπίδες σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες βάσει των δημοσκοπήσεων.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βουλευτής Βοιωτίας φαίνεται πως αναλαμβάνει γενικός γραμματέας και επικεφαλής εκλογικού αγώνα του κόμματος.
Με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι προερχόμενοι από τη ΝΔ διαγραμμένοι βουλευτές θα είναι υποψήφιοι:
Οι κυρίες Ελενα Κουντουρά στην Α΄ Αθήνας, Μαρία Κόλλια στις Σέρρες και Μίκα Ιατρίδη στα Δωδεκάνησα, ο κ. Κ. Μαρκόπουλος στην Εύβοια, ο κ. Χρ. Ζώης στη Λάρισα, ο κ. Π. Μελάς στην Α΄Πειραιά, ο κ. Δ. Σταμάτης στην Αιτωλοακαρνανία και ο κ. Σπ. Γαληνός στην Λέσβο, ενώ ο κ. Καμμένος θα είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών και πιθανότατα σε ακριτικό νομό.
Ο πρώην βουλευτής επί σειρά ετών στην Αργολίδα, ο κ. Ι. Μανώλης θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθηνών, ενώ ο κ. Ι. Κουράκος, πρώην βουλευτής της ΝΔ, στη Β΄ Πειραιά, κ.α.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου