Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Kλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ζητώντας απόσυρση πράξης νομοθετικού περιεχομένου αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δικτύων μεταφοράς ηλεκτρισμού.

Το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ αποφάσισε καταλήψεις στους.....
χώρους εργασίας του Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ στις 10.30 το πρωί και πορεία προς τη Βουλή.

Η ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο από την πλευρά της για «ξεπούλημα του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ)» και για κατάργηση «εν κρυπτώ και παραβύστω» της διάταξης του Νόμου 4001/2011, που ψηφίστηκε πριν από λίγους μήνες, η οποία προέβλεπε την διατήρηση του άμεσου ή εμμέσου σου έλεγχου του Δημοσίου στην ΑΔΜΗΕ, όπως και το δικαίωμα του Δημοσίου να διορίζει τα μέλη της Διοίκησης της εταιρείας.

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο Γεννηματά μετέβη το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος για προληπτικές, σύμφωνα με πηγές της Ομοσπονδίας, εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Φωτόπουλος χτύπησε στα πλευρά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που είχε καταληφθεί από τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου