Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Η Ελλάδα των 500 ευρώ και οι παρουσιαστές του μισού εκατομμυρίου

Ένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση με τίτλο Τι τρέχει με τους...
Έλληνες ετοίμασε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης της Σουηδίας.
Η ελληνίδα δημοσιογράφος αν και είναι πολύ δημοφιλής και αγαπητή στην Σουηδία, δεν διστάζει να πάει κόντρα και να βρεθεί στα τηλεοπτικά παράθυρα της σουηδικής τηλεόρασης και να υποστηρίξει τους Έλληνες!

Με τις επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας από τα σουηδικά ΜΜΕ να αυξάνονται συνεχώς, η Ελληνίδα δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Στοκχόλμη πήρε την απόφαση να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για να αποκαλύψει στους προκατειλημμένους Σουηδούς τα πραγματικά αίτια της κρίσης στην Ελλάδα και τα αποτελέσματά της.


Στα γυρίσματα που διήρκεσαν μία εβδομάδα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε με απλούς ανθρώπους, όπως μια οικογένεια στο Πέραμα που ζει με κομμένο ηλεκτρικό ρεύμα, με ανέργους ενώ επισκέφθηκε και το παιδικό χωριό SOS στην Βάρη.


Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ευρύ φάσμα των ανθρώπων που υπάρχουν στην Ελλάδα - από τις οικογένειες που επιβιώνουν με πεντακόσια δολάρια το μήνα, μέχρι και τους παρουσιαστές που αμείβονται με μισό εκατομμύριο το μήνα.


Στο ντοκιμαντέρ μιλούν επίσης η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, η Ελένη Μενεγάκη και η Άννα Διαμαντοπούλου.


Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην σουηδική τηλεόραση:





mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου