Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Σκληρή απάντηση της Διευθύντριας Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας στην επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: "Δε θα παραιτηθούμε"

Eυχαριστούμε τον ανώνυμο αναγνώστη σας , κάθε υβρεολόγο κι εσάς για την προβεβλημένη δημοσίευση της επίκλησης που προτείνεται στις κρίσιμες ώρες που διανύει η τηλεθέρμανση στην πόλη μας, εμείς και οι οικογένειές μας: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ !


Γιατί επι 18 χρόνια οι άνθρωποι της ΔΕΤΗΠ:

* Εργαστήκαμε σκληρά , δίπλα στην δημοτική μας αρχή , ως "ανίκανοι δημόσιοι υπάλληλοι" , αμειβόμενοι όχι ως διαπλεκόμενοι αλλά ως δημόσιοι υπάλληλοι , για να ΕΙΣΑΧΘΕΙ η τηλεθέρμανση στη χώρα μας και για να ΕΝΤΑΧΘΕΙ και ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ το έργο σύνδεσης με τον ΑΗΣ Καρδιάς στο ΕΣΠΑ, όταν μέχρι σήμερα αγωνίζεται η σύμπασα χώρα να ανοίξει το ΕΣΠΑ,
*

* Κρατήσαμε επι 3.500 ημέρες όρθια την Τηλεθέρμανση στην Πτολεμαϊδα, για 12.900 νοικοκυριά, ακόμη και τις ημέρες που η ΔΕΗ δεν μας τροφοδοτεί και η πόλη μας παγώνει,
*

* Εξοικονομήσαμε και αναδιανεμήθηκαν στην πόλη μας περισσότερα από 95.000.000 ευρώ που θα πλήρωνε για πετρέλαιο,
*

* Ωφελήσαμε τα νοικοκυριά μας με περισσότερα από 40.000.000 ευρώ διατηρώντας τις τιμές της τηλεθέρμανσης σε προκλητικά χαμηλά επίπεδα,
*

* Δημιουργήσαμε και διατηρούμε θέσεις εργασίας και μεγάλα αναπτυξιακά έργα στην περιφέρειά μας,
*

* Δημιουργήσαμε και λειτουργούμε στον τόπο μας ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο , που είναι οι υποδομές τηλεθέρμανσης.

Γνωρίζουμε, πρίν απ'όλους , ότι οι διακοπές ή οι ανεπάρκειες παροχής θερμότητας προσβάλλουν την πόλη μας, πλήττουν τους καταναλωτές μας και θέτουν σε κίνδυνο την επιχείρησή μας. Ότι ακυρώνουν το έργο μας. Ωστόσο οι εμπαθείς μηδενίζουν. Ισοπεδώνουν. Το ίδιο πάντα.Όταν περιγελούσαν και υπονόμευαν το αρχικό έργο, κατήγγειλαν την επέκταση, κατήγγειλαν την εγκατάσταση Λέβητα εφεδρείας, λοιδώρησαν την σύνδεση με τον ΑΗΣ ΛΙΠΤΟΛ, κατήγγειλαν ακόμη και την επέκταση στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.


Επι 18 χρόνια όμως δεν είδαμε καμία κινητοποίηση στην πόλη για την ασφαλή παροχή θερμότητας, εκτός των κινητοποιήσεων των εργαζομένων της Τηλεθέρμανσης.


Άραγε κανείς δεν γνωρίζει τις επισφαλείς συνθήκες τροφοδοσίας της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαϊδα; Άραγε κανείς δεν γνωρίζει την γραφειοκρατία, τον απαιτούμενο χρόνο , τις δυσκολίες για να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο έργο στη χώρα μας και την συμπαράσταση που απαιτείται;


Επειδή εμείς γνωρίζουμε, γιατί μοχθούμε γι'αυτό, τις κρίσιμες αυτές ώρες για την τηλεθέρμανση στην Πτολεμαϊδα , μας στηρίζει η βεβαιότητα ότι είναι ο τελευταίος χειμώνας αδυναμίας. Η συμπαράσταση των 12.900 καταναλωτών μας , του Δήμου και όλης της πόλης, μας δίνει δύναμη.


Για όποιους έχουν εργαστεί στη ζωή τους και για την κοινωνία της πόλης μας η προσφορά, οι προσπάθειες , οι αγωνίες και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας είναι προφανή.



Επομένως δεν ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ανώνυμοι και επώνυμοι εμπαθείς κύριοι. Γιατί δεν δειλιάζουμε στην κρίση, γιατί υπερασπιζόμαστε την προσφορά μας, αγωνιζόμαστε για την κοινωνική τηλεθέρμανση, την δικαίωση, το μέλλον.


ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ λοιπόν ανώνυμε κύριε, εσείς και οι συμπαραστάτες σας, που δημοσιοποιείτε με περηφάνεια την κακότητά σας και την ανθρωποφαγική λαιμαργία σας.Είμαστε όλοι ΕΔΩ , νυχθημερόν παρόντες και με ονοματεπώνυμο.


Καλαϊτζίδου Ιωάννα
Διευθύντρια Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας


ΥΓ. Τα στοιχεία μισθοδοσίας μας , διαχείρισης της επιχείρησης και κάθε άλλο στοιχείο είναι δημοσιευμένα. Είμαστε στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για διευκρινίσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα. Δυστυχώς όμως οι υβρεολόγοι ούτε ρωτούν, ούτε ερευνούν, γιατί έχουν ήδη ικανοποιηθεί υβρίζοντας.
kozan.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου