Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Φρίκη: Βίαζε τις κόρες του επί 40 χρόνια…



Η φρικιαστική ιστορία του Γιόζεφ Φριτσλ που βίαζε επί 24 χρόνια την κόρη του, αναβιώνει στην Αυστρία.
Μόνο που αυτή τη φορά, ο πατέρας – κτήνος κρατούσε τις κόρες του φυλακισμένες επί 40 χρόνια σε μια κουζίνα.
Ο 80χρονος πλέον άνδρας, είναι ύποπτος πως κρατούσε αιχμάλωτες για 40 χρόνια τις δύο του κόρες σε μια κουζίνα, βιάζοντας τις και ξυλοκοπώντας τις. Στο ανακοινωθέν μάλιστα της αστυνομίας, τονιζόταν πως μέσα στην κουζίνα του τρόμου, υπήρχε μόλις ένας ξύλινος πάγκος ο οποίος αποτελούσε το κρεβάτι των δύο γυναικών για 40 χρόνια.
Οι δύο γυναίκες που γνώρισαν τη μανία του τερατόμορφου πατέρα τους, είναι πλέον 53 και 45 ετών, ενώ από το 1970 μέχρι το φετινό Μάιο βρίσκονταν φυλακισμένες και έρμαια στις αρρωστημένες ορέξεις του 80χρονου «κτήνους».
Ο 80χρονος σήμερα πατέρας απαγόρευε επίσης στις κόρες του "οποιαδήποτε κοινωνική επαφή" υπό την απειλή όπλου, προσθέτει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, στην οποία δεν διευκρινίζει ωστόσο πώς τις κρατούσε συνέχεια υπό περιορισμό.
Μάλιστα, οι Αρχές σημειώνουν πως και η άτυχη μητέρα των δύο γυναικών, είχε υποστεί τα ίδια βασανιστήρια μέχρι το 2008 που απεβίωσε. Για να αποκαλυφθεί η υπόθεση, χρειάστηκε η συνδρομή της μιας εκ των δύο κορών, η οποία έσπρωξε τον πατέρα της στην προσπάθειά του να τη βιάσει και αυτός έπεσε στο έδαφος χωρίς να μπορεί να σηκωθεί.
Οι δύο κόρες αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον πατέρα – κτήνος, ο οποίος τελικά βρέθηκε από μια κοινωνική λειτουργό και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Ο 80χρονος μετά τη νοσηλεία του μεταφέρθηκε σε γηροκομείο, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Χερμίνε Πρόκες.
Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα. Ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί, αλλά του έχει απαγορευτεί η επιστροφή στο σπίτι του για τουλάχιστον έξι μήνες, διευκρίνισε η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της. Ο 80χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι οι δύο κόρες του έχουν "νοητική υστέρηση", δήλωσε παράλληλα διοικητής της τοπικής αστυνομίας στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (APA).
Η υπόθεση αυτή ξυπνά μνήμες από την υπόθεση αιμομιξίας του Γιόζεφ Φριτσλ που συγκλόνισε την Αυστρία πριν από τρία χρόνια. Ο Φριτσλ, πατέρας επτά παιδιών, τα οποία έκανε με την κόρη του την οποία κρατούσε αιχμάλωτη, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2009.
Η αστυνομία δεν διευκρίνισε αν οι δύο κόρες του 80χρονου έκαναν παιδιά από τον πατέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου