Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ στη Λιβύη και η σιωπή των διεθνών ΜΜΕ-Βίντεο

Μπροστά σε τραγωδίες όπου ανθρώπινες ζωές χάνονται κατά εκατοντάδες και οι Παγκόσμιοι Τρομοκράτες με αρχηγό το ΝΑΤΟ έχουν εκμηδενίσει κάθε έννοια Δικαίου και επιβάλλουν τη θέλησή τους δολοφονώντας ανθρώπους, η οικονομική κρίση στην Ελλάδα πολύ λίγη σημασία έχει.


Ίσως, τελικά, να είναι το μέσον με το οποίο μας εκβιάζουν να παραιτηθούμε από τα σημαντικά και να επικεντρωθούμε στα "εν οίκω', ώστε να επιτύχουν τους σκοπούς τους ανενόχλητοι.


Όταν τελειώσουν με τους στόχους τους δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι θα ζούμε σε μια αφόρητη σκλαβιά, όπου όποιος αντιδρά θα είναι ο επόμενος στόχος βομβαρδισμών. Η ενότητα και η αλληλεγγύη των λαών είναι η τελευταία ευκαιρία μας να μείνουμε ελεύθεροι.


Ένα βίντεο από ανεξάρτητους δημοσιογράφους:



8/9 Αυγούστου 2011, σφαγή του ΝΑΤΟ στο Ζλίτεν.

Αυτό το βίντεο της Global Research είναι παραγωγή έμπιστων δημοσιογράφων, κάμεραμαν, και ερευνητών στην Τρίπολη, που αποφάσισαν να παραβούν τη λογοκρισία των Δυτικών μέσων που σαν σκοπό έχουν να διαδίδουν ψέματα και να παραπλανούν την κοινή γνώμη. Είναι απόδειξη των εγκλημάτων του ΝΑΤΟ αλλά και των Δυτικών μέσων Ενημέρωσης που αποφάσισαν να αποσιωπήσουν τις απώλειες και τον ανθρώπινο πόνο του Λιβικού λαού και να υποστηρίξουν το ανθρωπιστικό ψέμα του ΝΑΤΟ.
Η πολεμική προπαγάνδα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο αποτελεί Έγκλημα Πολέμου.

200 Αφρικανοί διανοούμενοι υπέγραψαν επιστολή με την οποία καταγγέλλουν προσπάθεια αποικιοποίησης της Αφρικής για ακόμη μια φορά στην Ιστορία.

Μεταξύ άλλων υπογράφουν:

Jesse Duarte, πολιτικός αναλυτής
Chris Landsberg, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ
Willie Esterhuyse, του πανεπιστημίου Stellenbosch
Ronnie Kasrils, πρώην Υπουργός Πληροφοριών
Christine Qunta, δικηγόρος
Aziz Pahad, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων
Essop Pahad, πρώην κυβερνητικός Αντιπρόεδρος
Sam Moyo, του Αφρικανικού Ινστιτούτου Αγροτικών Σπουδών
Mukoni Ratshitanga, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος
Wally Serote, ποιητής

Στην επιστολή αναφέρουν:
"Σε αντίθεση με τις διατάξεις του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εξουσιοδότησε και έχει επιτρέψει την καταστροφή και την αναρχία που έχει χτυπήσει το Λιβυκό λαό. Στο τέλος, πολλοί Λίβυοι θα έχουν πεθάνει και θα έχουν ακρωτηριαστεί (και) πολλά έργα υποδομής θα έχουν καταστραφεί. "

Οι άνθρωπο αυτοί κατηγορούν τη Γαλλία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ ότι συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν κράτη απατεώνες. Ο Landsberg δήλωσε ότι "Τα κράτη απατεώνες δεν υπακούουν σε κανόνες... και είναι τραγικό ότι πιθανότατα δε θα λογοδοτήσουν στο Διεθνές Δικαστήριο"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου