Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΨΑ


Η επίσημη παρουσίαση των πρώτων Ελληνικών βιολογικών αναψυκτικών είναι γεγονός. Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η ΕΨΑ παρουσίασε τα ΕΨΑ bio, τα πρώτα Ελληνικά βιολογικά αναψυκτικά. Πρόκειται για την ΕΨΑ bio, βιολογική λεμονάδα και την EΨΑ bio βιολογική πορτοκαλάδα.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μια ιστορική αναδρομή στην μακρά ιστορία της ΕΨΑ και την παράδοσή της στην καινοτομία. Η παραγωγή των EΨΑ bio είναι κομμάτι αυτής της παράδοσης και απόρροια της δέσμευσης της εταιρείας στη μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή της στρατηγική. Η στρατηγική αυτή να διοχετεύει στην αγορά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, προάγουν πάντα τόσο το brand της ΕΨΑ όσο και την ελληνική παραγωγική και επιχειρηματική δυναμική γενικότερα.

Τα ΕΨΑ bio
Οι νέες EΨΑ bio παράγονται από πιστοποιημένο βιολογικό χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού με προσθήκη πιστοποιημένης βιολογικής ζάχαρης στη μονάδα της ΕΨΑ στην Αγριά Βόλου. Σίγουρα θα κερδίσουν τις καρδιές των απαιτητικών της γεύσης. Για τις ανάγκες της νέας σειράς βιολογικών αναψυκτικών το χαρακτηριστικό μπουκάλι της ΕΨΑ ντύθηκε με ένα πανέμορφο sleeve, όπου το χαρακτηριστικό βραβείο που κοσμεί όλες τις συσκευασίες της εταιρείας από την Αγριά, μοιάζει να αποκαλύπτεται. Σκίζει μια χάρτινη σακούλα, όπως αυτές που εξακολουθούν να συσκευάζουν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στα παραδοσιακά οπωροπωλεία. Μέσα από αυτό το εύρημα αποκαλύπτεται ότι τα νέα αναψυκτικά EΨΑ bio είναι τόσο κοντά στη φύση και αντλούν την έμπνευσή τους από την ίδια τη ζωή και το περιβάλλον της περιοχής του Βόλου, όπου το brand της ΕΨΑ γεννήθηκε και εξακολουθεί να γράφει ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου