Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν: Χαρίζουν εκατομμύρια στους… συνδικαλ(η)στές!

ΓΙΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ;… “…Ποσόν ευρώ 133.969,72 στην αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με τίτλο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ»…”

Σε καιρούς εθνικής οικονομικής δυσπραγίας και ακατάπαυστης φορολογικής επιβάρυνσης των Ελλήνων πολιτών από τα φαιδρά κυβερνητικά πιόνια- συνεργάτες της Τρόικας, τα τεκταινόμενα στην (παρα)πολιτική σκηνή καταδεικνύουν ότι στο κράτος της πολιτικής ρεμούλας και της ασυδοσίας, το παιχνίδι της κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς!

Έτσι, μετά την πρόσφατη επιχορήγηση-τσοντάρισμα των καρεκλοκένταυρων και αχόρταγων (για χρήμα) συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ από τη Hanna Διαμαντοπούλου, με το ποσό των 970.000,00 ευρώ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και άλλη, ανάλογη περίπτωση. Τα κατωτέρω έχουν πληροφοριακό και …επιμορφωτικό χαρακτήρα, για να γίνει σαφές πού κατασπαταλώνται τα χρήματα του Ελληνικού λαού, εδώ και 37 χρόνια:

Προ ημερών, λοιπόν, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (…σιωνιστικής διακυβέρνησης, στο ορθώτερον!) , κ. Ρέππας ενέκρινε:

1.- Ποσόν ευρώ 133.969,72 στην αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με τίτλο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» και

2.- Ποσόν ευρώ 364.029,74 στην αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με τίτλο «ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ».
Έχουμε και λέμε:

Η πρώτη…. εταιρεία ανήκει στην ΑΔΕΔΥ και ως σκοπό έχει τις κάτωθι, απροσδιορίστου νοήματος και σκοπιμότητας, δραστηριότητες:
α) Την μελέτη, την έρευνα, την τεκμηρίωση θεμάτων της Δημόσιας Διοίκησης και των Κοινωνικών Λειτουργιών του Κράτους (!!).
β) Τη συστηματική ανάπτυξη της εκπαίδευσης – επιμόρφωσης των συνδικαλιστικών στελεχών του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος (!!)
γ) Την προαγωγή της συλλογικότητας και συνδικαλιστικής κουλτούρας (!!) μέσα από διαρκή αναζήτηση και ανοικτό προβληματισμό και δ) Τη συμβολή του στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης!!

Η δεύτερη… εταιρεία είναι ένα όργανο, στο οποίο εταίροι είναι η ΑΔΕΔΥ (μέσω του Νομαρχιακού Τομέα της στην Θεσσαλονίκη), μια ένωση εργαζομένων της Βουλγαρίας, μια ένωση της Αλβανίας, και η ένωση δημοσίων υπαλλήλων των …Σκοπίων(!!). Σκοπός;; ανάλογος όσο και απροσδιόριστος όπως ο προηγούμενος.

Το εν λόγω πρόγραμμα της… συγκεκριμένης σπατάλης έχει τον βαρύγδουπο τίτλο «Σχεδιασμός ολοκληρωμένου μηχανισμού διαβούλευσης για την ενεργό συμμετοχή όλων των φορέων εκπροσώπησης εργαζομένων στη Δημόσια Διοίκηση». Το συνολικό δε ύψος της δαπάνης, από πλευράς ελληνικού δημοσίου, ανέρχεται στο ποσό των ευρώ 2.793.787,00 και καλύπτονται από τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Έργων!

Αυτά γίνονται για τις διαβουλεύσεις και τα συνδικαλιστικά ξεφαντώματα των κομματόσκυλων-αυλοκολάκων της κυβερνητικής φιλοσιωνιστικής παρέας με αλβανούς, βούλγαρους και σκοπιανούς συνδικαλ(η)σταράδες… Όλη μια ωραία παρέα σε ένα ξέφρενο φαγοπότι, πληρωμένο, πάντα, από τον «μπιπ» Έλληνα φορολογούμενο!!

Η … προαγωγή της συνδικαλιστικής κουλτούρας, φαίνεται, είναι μείζων θέμα, μπροστά τις πετσοκομμένες συντάξεις, τα μηδαμινά επιδόματα ανεργίας και τις σωρηδόν απολύσεις των Ελλήνων εργαζομένων. Άλλωστε, πολιτικοί (πολιτική) και συνδικαλιστές είναι συγκοινωνούντα δοχεία με αγαστή (κομματική) συνεργασία, που επικεντρώνονται αμφότεροι στην κατασπατάληση του μόχθου των Ελλήνων και σε ψευδεπίγραφα συντεχνιακά τερτίπια, προκειμένου να ξεγελάσουν τον υπόδουλο Ελληνικό λαό…. ότι χρήματα υπάρχουν (αλλά για αυτούς που εργάζονται υπέρ του συστήματος και μόνον!) Περί προνομίων και λαμόγιων, τα λοιπά σχόλια, δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου