Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Άμεσα η υλοποίηση του κάθετου άξονα Εγνατίας – Σκύδρας

Κεντρική Μακεδονία Άμεσα η υλοποίηση του κάθετου άξονα Εγνατίας – Σκύδρας
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, Άγγελος Τόλκας πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας Εγνατία Α.Ε., όπου, τέθηκαν οι βάσεις για την χάραξη και την ολοκλήρωση του κάθετου άξονα Εγνατίας – Σκύδρας.

Όλοι οι παραβρισκόμενοι συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν να προχωρήσει άμεσα το πολύ σημαντικό αυτό έργο. Ο κ. Τόλκας, δήλωσε σχετικά: «Βρισκόμαστε σήμερα στα γραφεία της Εγνατίας Οδού για να συζητήσουμε το πάρα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά τους νομούς δυτικά της Θεσσαλονίκης - Την Ημαθία και την Πέλλα - και συγκεκριμένα τον κάθετο άξονα στην Εγνατία, ο οποίος ξεκινάει από Σκύδρα και φτάνει μέχρι την Εγνατία. Μαζί με τον Δήμαρχο Νάουσας και τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, συζητήσαμε με τον Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Εγνατίας για την ανάγκη άμεσης και γρήγορης επίτευξης μιας συμφωνίας για το που πρέπει να καταλήξει αυτός ο άξονας επάνω στην Εγνατία, έτσι ώστε, μετά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η νέα, εκλεγμένη Περιφέρεια να μπορέσει να προχωρήσει αυτό το έργο έτσι όπως έχει μέχρι σήμερα σχεδιαστεί.

Άρα λοιπόν θέσαμε τις τεχνικές λεπτομέρειες και βάλαμε τις βάσεις για να προχωρήσει το έργο και να έχουμε άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα, Να έχουμε ένα δρόμο ταχύ και ασφαλή, που θα ανοίξει τους δρόμους επικοινωνίας και από τις δυο πλευρές: από Θεσσαλονίκη δηλαδή προς Ημαθία Πέλλα, και από τους δυο νομούς επίσης, προς Θεσσαλονίκη.

Και να τονίσουμε επίσης, ότι αυτή την δύσκολη περίοδο για τη χώρα, είναι η στιγμή που πρέπει να λάβουμε κρίσιμες και δύσκολες αποφάσεις έτσι ώστε η επόμενη περίοδος- η μέρα μετά την κρίση- να μας βρει έτοιμους και όλα αυτά τα οποία μέχρι σήμερα εκκρεμούσαν να τα έχουμε λυμένα».

logospellas.gr 
radioflorina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου