Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Παλλαϊκός ξεσηκωμός χωρίς προηγούμενο - Μικρή η πλατεία Συντάγματος για αυτό το πλήθος! – Η κεφαλή του ΠΑΜΕ στη Φιλελλήνων, η... ουρά στην Ομόνοια!

ΩΡΑ 12:05 Η ΠΟΕ ΟΤΑ αποκόπηκε από τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και πορεύεται αυτόνομα- Στα Προπύλαια η πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ, στην Πανεπιστημίου της ΑΔΕΔΥ
- Πολύς κόσμος κατεβαίνει στο κέντρο χωρίς το "καπέλωμα" συνδικάτων
- Μέχρι και οι υπάλληλοι της Βουλής συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου!
- Περίεργη επίθεση εναντίον αστυνομικών στην πλατεία Καισαριανής
- Συνέλαβαν τέσσερις ανήλικους που μετέφεσαν μολότοφ με... λεωφορείο!
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO

Οι συγκεντρώσεις στο Πεδίον του Άρεως (ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) αλλά και στην Ομόνοια (ΠΑΜΕ) έδειξαν από νωρίς φάνηκε πως η συμμετοχή στα απεργιακά συλλαλητήρια θα είναι τεράστια! Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ έφτασε στο Σύνταγμα, η ουρά δεν είχε καν ξεκινήσει από την Ομόνοια!

Εντυπωσιακός είναι ο όγκος των διαδηλωτών που μαζεύτηκαν από νωρίς στο Σύνταγμα, το οποίο δεν ήταν σημείο προσυγκέντρωσης! Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ξεπέρασαν τις 7.000!

 
 
 

ΩΡΑ 12:00 Διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή Πανεπιστημίου και Μπενάκη! - Σε κάθε κάθετο δρόμο σε Πανεπιστημίου και Πατησίων υπάρχει και μια διμοιρία των ΜΑΤ
ΩΡΑ 12:05 Η ΠΟΕ ΟΤΑ αποκόπηκε από τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και πορεύεται αυτόνομα

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό χωρίς προηγούμενο! Υπάρχει κόσμος στην Πατησίων και σε όλους τους κάθετους δρόμους που οδηγούν σε αυτή, στην Ομόνοια μέχρι την Πειραιώς, στη Σταδίου, στο Σύνταγμα.
 
 
ΩΡΑ 12:00 Διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή Πανεπιστημίου και Μπενάκη! - Σε κάθε κάθετο δρόμο σε Πανεπιστημίου και Πατησίων υπάρχει και μια διμοιρία των ΜΑΤ
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χιλιάδες κόσμου βρίσκεται ήδη στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, με τον απλό κόσμο να αποδεικνύει περίτρανα πως δε φοβάται τους επίδοξους προβοκάτορες και γυρνά ηχηρά την πλάτη σε όσους τις τελευταίες μέρες διαδίδουν πως το κέντρο της Αθήνας θα γίνει πεδίο μάχης!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Κλειστόν... άστυ η Αθήνα!
 
 
 
 
 
 
 

Κλειστόν... άστυ η Αθήνα!
Οχυρό η Αθήνα – Στήθηκε ο φράχτης στη Β. Σοφίας – Αποκλεισμένα όλα τα στενά που οδηγούν στη Βουλή
Από τις 06:30 το πρωί έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει των συλλαλητηρίων που θα κάνουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας.
Λίγο πριν από τις 10:30 στήθηκε ο μεταλλικός φράχτης στη Βασιλίσσης Σοφίας, κλούβες των ΜΑΤ απέκλεισαν την Ακαδημίας, περίπου στη συμβολή με την Κανάρη, ενώ μπροστά από τη Βουλή έχει τοποθετηθεί τριπλή σειρά από σχοινιά για να εμποδιστεί το πλήθος να φτάσει μέχρι στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν ήδη αναπτυχθεί στα σκαλιά, στο πλάι του Μνημείου.
Όλα τα κάθετα στενά από το Κολωνάκι προς τη Β. Σοφίας έχουν κλείσει. Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, οι συρμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό θα είναι κλειστοί για το κοινό, απόφαση με την οποία διαφωνούν οι εργαζόμενοι, όπως είπε στο NewsIt ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ - ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου