Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Έκανε την 13χρονη ανιψιά του βαποράκι

Ένας 25άχρονος έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιούσε την 13άχρονη ανιψιά του ως «βαποράκι». Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν  σε προκαθορισμένο ραντεβού με υποψήφιους αγοραστές, εμφανίστηκε η ανήλικη, κατέχοντας παραπάνω από μισό κιλό ηρωίνη.

Κατά την αστυνομική έφοδο, συνελήφθησαν και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, ένας 60άχρονος αθίγγανος και η 37άχρονη κόρη του. Όπως διαπιστώθηκε, η ανήλικη ζούσε μαζί με τον θείο και τη γιαγιά της στους Αμπελόκηπους, όπου βρέθηκαν ποσότητα 91 γραμμαρίων χασίς και μία σιδερογροθιά, κατόπιν έρευνας. Όλοι οι παραπάνω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και η σύντροφος του 25άχρονου, που κατείχε μικροποσότητα χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας. Ωστόσο για την 13άχρονη μαθήτρια γυμνασίου, σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία, καθώς πρόκειται για ανήλικη.

Η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Β' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, που είχαν πληροφορίες για τη δράση του εμπόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου