Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Π. Καμμένος: Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ


Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης
Αναβλήθηκε για τρίτη φορά η εκδίκαση της αγωγής του Θόδωρου Τσουκάτου κατά του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Τσουκάτος μετέφερε ένα εκατομμύριο ευρώ από τα μαύρα ταμεία της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, τον αποκάλεσε «ταμία».
Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, ωστόσο όταν ήρθε η σειρά εκδίκασης, το δικαστήριο είπε πως η δίκη αναβάλλεται λόγω στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων. Ο γραμματέας όμως δέχτηκε να συνεχίσει, μέχρι τη στιγμή που χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο. Μετά από ολιγόλεπτη συνομιλία, ο γραμματέας αποφάσισε να συμμετάσχει στην στάση εργασίας και τελικά η δίκη ακυρώθηκε.
Ο Πάνος Καμμένος εξοργισμένος, σε πολύ έντονο ύφος κατήγγειλε το γεγονός λέγοντας η αναβολή της δίκης ήταν οργανωμένη. «Είναι κλέφτες, είναι απατεώνες και χρησιμοποιούν ακόμα και την ελληνική Δικαιοσύνη», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Καμμένος φώναζε εντός της δικαστικής αίθουσας «κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ». Μάλιστα κάποιοι από τις δύο πλευρές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου