Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελληνίδα ρεπόρτερ που καθήλωσε 60 εκατομμύρια τηλεθεατές

Η ρεπόρτερ με τη μαντίλα έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα από την Όλγα Τρέμη και τη Μαρία Χούκλη!

Με προϋπηρεσία στο δελτίο της ΝΕΤ και την Εμπολέμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη, η Ειρήνη Ζαρκαδούλα μπορεί να παινεύεται ότι έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα από την Όλγα Τρέμη και την Μαρία Χούκλη μαζί. Στο Ιράν την παρακολουθούν γύρω στα 60 εκατομμύρια τηλεθεατές!

Η ανταποκρίτρια της κρατικής τηλεόρασης του Ίραν, IRRIN,  έκανε την εμφανισή της για πρώτη φορά, τον περασμένο Μάιο, στη μεγάλη “επανάσταση της πλατείας”. Μια λέπτη γυναίκα με την μουσουλμανική μαντίλα μετέφερε τον παλμό των αναγκτισμένων, τις εξελίξεις της χώρα μας, τηρώντας τους αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό DOWN TOWN, και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Χαρισόπουλο, λέει πως το να καλύπτει το κεφάλι της είναι επαγγελματικά “προαπαιτούμενο”: “Από τη στιγμή που δέχτηκα να συνεργαστώ με το IRRIN ήξερα ότι μπροστά απο την κάμερα έπρεπε να φοράω μαντίλα. Εφόσον τα ρεπορτάζ μου μεταδίδονται στο Ιράν, οφείλω να σεβαστώ ότι είμαι εκεί, είμαι γυναίκα και πρέπει να φαίνεται μόνο το πρόσωπο μου”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου