Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Κλείνει η 113 Π.Μ.;


Είμαστε μια ομάδα ιπταμένων τεχνικών των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 (Canadair) που εδρεύουν στην 113Π.Μ. της Θες/νίκης της μοναδικής Πτέρυγας μάχης της Βόρειας Ελλάδος. Τις τελευταιές μέρες ...
η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων (.ΕΘ.Α. κ.Μπεγλίτης, ΑΓΕΑ κ.Κλόκοζας, ΔΑΥ κ.Κρεβάικας) διαδίδει δεξιά κι αριστερά σε πηγαδάκια σε κατά τόπους επισκέψεις τους σε διάφορες μονάδες την επικίμενη μετεγκατάσταση των CL-415 από την 113ΠΜ στην 112ΠΜ της Ελευσίνας και το κλέισιμο της 113ΠΜ.
Κάνουν μάλιστα λόγω και για άμεσες ενέργειες εντός του προσεχή Νοέμβρη. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν έχουν το θάρρος και τη σοβαρότητα να μας ενημερώσουν επισήμως και να μας μιλήσουν ευθέως. Αντιμετωπίζοντας μας για ακόμα μια φορά σαν σκουπίδαι και αγνοώντας τον όποιο οικογενειακό μας προγραμματισμό, αυτοί που σε κάθε δύσκολη στιγμή του καλοκαιριού έρχονται να μας σφίξουν το χέρι και να δηλώσουν υπερήφανοι για μας δεν έχουν το θάρρος να μας κοιτάξουν κατάματα.
Βάλαν μάλιστα τον διοικητή της 113ΠΜ κ.Παπάζογλου να δηλώσει ενώπιον μας το Μάιο ότι "όποιοι διαδίδουν σενάρια μετεγκατάστασης της μοίρας ειναι μεγάλοι μ.....ς και θα τιμωρηθούν".

Βέβαια μια τέτοια κίνηση γεννά πολλά ερωτηματικά καθώς μια πιθανή μετακίνηση των αεροσκαφών στην Ελευσίνα θα κοστίσει πολλά εκκατομύρια ευρώ στο Ελληνικό δημόσιο (αδυναμία συντήρησης των αεροσκαφών στην 112Π.Μ. λόγω περιορισμένου χώρου, επιχειρησιακοι λόγοι κ.α.), θα μείνει η Θεσσαλονίκη χωρίς στρατιωτικό αεροδρόμιο καθώς επίσης θα ξεσπιτωθούν πάνω από 300 οικογένειες.

Υ.Γ.Κρατάμε την ανωνυμία μας καθώς μας έχουν καταντήσει άβουλα όντα, χωρίς δικαίωμα λόγου.

ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ 113ΠΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου