Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σκοπιανή: «Εξόργισαν τους Έλληνες και τους Κύπριους οι παίκτες μας»


Ιούλιος 7, 2011.

«Νέο ελληνο-κυπριακό σκάνδαλο στην Κροατία. Το πρόβλημα ήταν οι φανέλες που  φορούσαν οι εκπρόσωποί μας. Παίκτες χάντμπολ από την Ελλάδα και την Κύπρο αντί να συμμετάσχουν την επίσημη παρέλαση κάθισαν στο πάνελ. Ήταν θυμωμένοι με τους διοργανωτές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γιατί οι παίκτες μας, του χαντμπολ  της άμμου, είχαν καλύψει με έναν επίδεσμο τα πρώτα γράμματα της ‘FYROMacedonia’ και άφησαν μόνο το ‘Μακεδονία’», αναφέρει το σκοπιανό κανάλι 5.

«Μερικοί από τους αθλητές μας, οι οποίοι δεν ήθελαν οι φανέλες τους να γράφουν  FYROM, έκαναν μια μικρή …διόρθωση. Κάλυψαν τα τρία πρώτα αρχικά γράμματα και φάνηκε μόνο το συνταγματικό όνομα της χώρα μας»


«Οι Σκοπιανοί εμφανίστηκαν  με μπλουζάκια που έγραφαν «Μακεδονία» και εξόργισαν τους Έλληνες και τους Κύπριους που δεν παρέλασαν στην έναρξη των αγώνων» σχολιάζουν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και θεωρούν τη συμπεριφορά αυτή ως πρόκληση των βόρειων γειτόνων τους.

Ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας Άρης Βατάλης, αντέδρασε αμέσως με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, ενημερώνοντάς τους ότι εάν επαναληφθεί το περιστατικό αυτό στη διάρκεια των αγώνων οι ελληνικές ομάδες θα αποσυρθούν από το τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου