Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗN ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ «ΤΟΥΜΠΑΝΟ» ΣΤΟ ΞΥΛΟ; – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

anagnostopoulos Την Πέμπτη το βράδυ περίπου στις 20:00 επί της οδού Λεβίδου στην περιοχή της Κηφισιάς ο νέο-ορκισθείς βουλευτής της γαλάζιας παράταξης (σ.σ. ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Παύλος Σιούφας επικαλούμενος λόγους υγείας παραιτήθηκε και τη θέση του την κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών, Γιώργος Αναγνωστόπουλος) κατά αδιαμφισβήτητες πληροφορίες του makeleio.gr  «πιάστηκε στα χέρια» με διερχόμενο οδηγό.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του διαπληκτίστηκε με έναν άλλον οδηγό – κάτοικο Μελισσίων-  με αποτελεσμα η λογομαχία να πάρει φωτιά. Κουβέντα στη κουβέντα, αρπάχτηκαν στο ξύλο με αποτέλεσμα ο γαλάζιος βουλευτής να φάει το ξύλο της χρονιάς του!
Σύμφωνα δε, με αυτόπτες μάρτυρες ο Αναγνωστόπουλος εθεάθη με μαυρισμένο μάτι και σκισμένα ρούχα.
Μάλιστα, ακούστηκε να λέει στον άλλον οδηγό « ξέρεις ποιος είμαι εγώ; είμαι βουλευτής» με αποτέλεσμα να …φάει περισσότερο  ξύλο! Ο βουλευτής κάλεσε την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ενώ φέρεται να επικοινώνησε με τα Νεα Δημοκρατία η οποία τον ..συμβούλεψε να μην δώσει προέκταση στο συμβάν.  
Εμείς απευχόμαστε τέτοια συμβάντα, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που ψέλλιζαν «ν αγιάσει το χέρι του οδηγού»!

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου