Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Εορδαίας

Aναρτήθηκαν σήμερα 09/10/2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30 οι πίνακες κατάταξης της υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 100.303/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κοζάνης» στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν:

  • Αλφαβητικός Πίνακας αποκλειόμενων με αναγραφή του λόγου αποκλεισμού
  • Πίνακας επιτυχόντων κατ’ αλφαβητική σειρά με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης
  • Πίνακας κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.
  • Πίνακας Κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.
  • Πίνακας Κατάταξης αλφαβητικά, μόνο στο διαδίκτυο για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.
Οι προσληπτέοι οφείλουν εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δηλαδή έως τις 19/10/2012, να αποστείλουν με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση: Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), Ηροδότου 9, 50100, Κοζάνη (υπόψη κ. Πατσώνα Δώρας), τα ακόλουθα:

ΣΗΜ.: Για την ολοκλήρωση της πρόσληψης, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και η αξιολόγηση των ενστάσεων από τον ΑΣΕΠ, θα πρέπει να ΜΗΝ έχει υπάρξει αλλαγή στην κατάσταση Ανεργίας του προσληπτέου. Δηλ. η κάρτα Ανεργίας θα πρέπει να ισχύει όπως προσκομίστηκε με την αρχική Αίτηση.
ΣΗΜ: Μαζί με το Έντυπο Αποδοχής Θέσης θα πρέπει να αποσταλούν και απαραίτητα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται στο συγκεκριμένο έντυπο.
ΣΗΜ.: Στον πίνακα των απορριπτέων βρίσκονται: α) όσοι απορρίφθηκαν από το διαγωνισμό λόγω προσκόμισης ελλιπών στοιχείων και δικαιολογητικών (π.χ μη προσκόμισης έγκυρης κάρτας ανεργίας) και β) όσοι απορρίφθηκαν για θέσεις εργασίας για τις οποίες δεν πληρούσαν τα απαιτούμενα τυπικά και τυχόν πρόσθετα προσόντα όπως περιγράφονταν στον πίνακα Β της Ανακοίνωσης.

Η αποκλειστική προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης είναι τρεις εργάσιμες ημέρες και ξεκινά από την Τετάρτη 10/10/2012 έως και την Παρασκευή 12/10/2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι ενστάσεις κατατίθενται ή αποστέλλονται με συστημένη αποστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλιού 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και ΟΧΙ στα γραφεία του Ι.Π.Α.Δ.Μ.

Όσοι αιτούντες έχουν απορίες, παρατηρήσεις ή επιθυμούν διευκρινήσεις για τους αναρτώμενους πίνακες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Πατσώνα Δώρα στο τηλ. τηλέφωνο2461026622, τις εργάσιμες ημέρες και από τις 9:00π.μ. έως τις 3:00μ.μ. Οι συνεργάτες του Ι.Π.Α.Δ.Μ. κατέβαλαν και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ενημέρωσης των ενδιαφερομένων.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου