Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Απειλούσε να πέσει στο κενό έχοντας αγκαλιά τον διευθυντή της ΔΕΗ


Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, αφού χτύπησε υπάλληλο, επιχείρησε να πέσει στο κενό μαζί με τον διευθυντή πωλήσεων της ΔΕΗ Πάτρας.
Μια απίστευτη τραγωδία λίγο έλειψε να λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, καθώς άνδρας, που είχε οφειλές προς την επιχείρηση, απείλησε να πέσει στο κενό έχοντας αγκαλιά τον διευθυντή πωλήσεων!
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (19/09), με τον άνδρα, που είχε χρέος 1.500 ευρώ, να πηγαίνει στο γραφείο του διευθυντή πωλήσεων προκειμένου να ζητήσει να του γίνει διακανονισμός και να μην κοπεί το ρεύμα. Πριν μπει πάντως είχε δείξει κάποια δείγματα γραφής, καθώς επιτέθηκε και χτύπησε υπάλληλο.
Ο άνδρας είχε κάνει και στο παρελθόν διακανονισμό αλλά τον τελευταίο καιρό βρέθηκε και πάλι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, με επακόλουθο να μαζευτεί ξανά ένα σεβαστό ποσό. Ο διευθυντής τον ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει, παρά μόνο αν εξοφλούσε ένα μεγάλο μέρος του χρέους.
Βλέποντας ότι δεν μπορούσε να πετύχει αυτό που ήθελε, ο άνδρας άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του και τον έλεγχο και επιχείρησε να κινηθεί προς την μπαλκονόπορτα, παίρνοντας αγκαλιά τον διευθυντή. Χάρη στην επέμβαση υπαλλήλων της ΔΕΗ αλλά και αστυνομικών, που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν με την υπάλληλο που είχε προηγηθεί, το θέμα έληξε "αναίμακτα".
Ανθή Κουτσουμπού
 news247

Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου