Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ...!!


«Η ιστορία της FYROM δεν αποτελεί παρά μια πολιτική προπαγάνδα και βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται στις ανθρωπιστικές επιστήμες», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Βούλγαρος Ακαδημαϊκός Georgi Markov, που είναι και διευθυντής στο Ινστιτούτο Ιστορίας της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημόνων.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα το ανέδειξε ο Τηλέμαχος Κόκκος, στην «Ελεύθερη Ζώνη» (elzoni.gr), αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι οι Σκοπιανοί έχουν κατορθώσει να στρέψουν εναντίον τους όλους – στην κυριολεξία – τους γειτονικούς τους λαούς, με την εξαίρεση ενδεχομένως των Σέρβων, οι οποίοι για λόγους εθνικού συμφέροντος (είναι νουνεχείς και περήφανοι που είναι Σλάβοι σε αντίθεση με κάποιους άλλους…):
«Οι Σκοπιανοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει ‘Μακεδονικό Έθνος’ και αυτό το έθνος πρέπει να’ χει μια αξιοσέβαστη Ιστορία. Εδώ όμως είναι και η διαφορά μας. Πιστεύουμε πως το Έθνος αυτό δημιουργήθηκε από τον Τίτο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και βασικά η Ιστορία τους είναι πολύ μικρή, καθώς αρχίζει μόλις το 1944», εξηγεί ο καθηγητής, «αλλά αυτοί θέλουν να αποκτήσουν και μια αναγεννησιακή και μια μεσαιωνική Ιστορία απ’ τον Βασιλιά Σαμουήλ και αρχαία Ιστορία απ’ τον Μέγα Αλέξανδρο. Όλα αυτά δεν είναι ευρωπαϊκά, τα δε βιβλία τους είναι γεμάτα με μίσος κατά των Βουλγάρων με εκπληκτικούς τίτλους»!

Και συνεχίζει: «Αν χρειαστεί να ξεκινήσουμε από κάτι είναι τα βιβλία τους που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο από το να κατηγορούν ολόκληρο τον βουλγαρικό λαό. Όλα αυτά όμως εξυπηρετούν μόνο την πολιτική που ακολουθούν και όχι την Ιστορική επιστήμη. Προσπαθούν οι Σκοπιανοί να αποδείξουν ότι ήταν και οι πρόγονοι τους. Εγώ τους απαντώ: Αν θέλετε να απογράφεστε ως Μακεδόνες καλά κάνετε, αλλά ως αυτοαποκαλούμενοι Μακεδόνες δεν σημαίνει ότι οι παππούδες σας δεν ήσαν Βούλγαροι και δεν χρειάζεται να τους ξεθάψετε και να προσαρμόσετε τα οστά τους στην πολιτική σας ιδεολογία. Σε αυτό δεν συμφωνούμε και είναι ηθικά απαράδεκτο για μας»…

defence-point.gr

ΣΗΜ, ΣΤΟΧΟΣ: ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΦ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ) ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


elnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου