Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ -- ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...!!!‏

Αρχίζει και γίνεται ακόμα πιο περίεργη η υπόθεση...και σύμφωνα με όσα απίστευτα είδαμε από την αστυνομία αλλά και μια αποκάλυψη  που θα συζητηθεί..καταλαβαίνει πλέον και ο πιο αδαής.. ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με μια εγκληματική υπόθεση,αλλά με ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα προοδευτικών και θολοκουλτουριάρηδων ,που πάνω στην υπόθεση θα παίξει τα "ρέστα του"...

Στο πρωινό του Ant1 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η συνήγορος του Πακιστανού Δράκου, Αλέκα Δήμου, που ήθελε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που αιωρούνται στην υπόθεση. Καταρχάς διευκρίνισε πως δεν είναι δικηγόρος Μυκόνου, αλλά Σύρου με κατοικία στη Μύκονο, ενώ παράλληλα άσκησε κριτική σε όλους τους δικηγόρους του νησιού που αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον Πακιστανό.


Επίσης τόνισε πως δεν δέχθηκε αμοιβή δημοσίου για τις υπηρεσίες της.

Στην πορεία ανέφερε πως ο “εντολέας” της δεν ζήτησε κανένα ελαφρυντικό για τις πράξεις του και εξαπέλυσε επίθεση στους δημοσιογράφους, θεωρώντας πως όλος ο ντόρος γίνεται εξαιτίας της αλλοδαπής καταγωγής του ανώμαλου. Τέλος μεγάλη κουβέντα έγινε και για το θέμα της ηλικίας του, που προς το παρόν παραμένει μυστήριο.

eglimatikotita

Σχόλιο Πελασγού : Είναι πολλά τα λεφτά από τις ΜΚΟ και το παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης πολύ ..βαρύ για να μην υπάρχουν αριστεροπροοδευτικοί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου