Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΙΝ! ΜΕ ΝΟΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! Θρήνος στα εβραιοαμερικανικά κοράκια - πρακτοράκια!

Αντιγράφουμε από το "προοδευτικό" <Βήμα>, που...μυξοκλαίγεται:
Οι ΜΚΟ της Ρωσίας που χρηματοδοτούνται από ξένους οργανισμούς ή πολίτες θα χαρακτηρίζονται πλέον ως «ξένοι πράκτορες», σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Δούμα το κυβερνών κόμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, «Ενωμένη Ρωσία». 
Πλέον οι περίπου 230.000 ΜΚΟ που λειτουργούν στη χώρα θα πρέπει να δημοσιεύουν τους οικονομικούς τους ισολογισμούς και διετείς αναφορές πάνω στις δραστηριότητές τους, ώστε να εξακριβωθεί κατά πόσο αυτές κινούνται ή όχι εναντίον των Ρωσικών συμφερόντων. Αν κάποια απ' αυτές διαπιστωθεί πως παραβαίνει τους κείμενους νόμους, τότε ο ιδρυτής ή επικεφαλής τους κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως τρία χρόνια και χρηματικό πρόστιμο μέχρι 7.200 ευρώ.
«Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να επηρεάσει τη γνώμη σας. Η χώρα μας πρέπει να έχει μια αντιπολίτευση, αλλά αν αυτή προστατεύει κάποια ξένα συμφέροντα, κάθε πολίτης πρέπει να είναι ενήμερος επ' αυτού», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube για λογαριασμό της Ρωσικής κυβέρνησης.
«Προωθούν αυτό το νομοσχέδιο με στόχο να περιπλέξουν την ύπαρξη των ΜΚΟ στη Ρωσία και τελικό σκοπό να τις εξαλείψουν εντελώς», τόνισε με τη σειρά του ο Γκριγκόρι Μελκονιάντς της ΜΚΟ Golos (Η Φωνή), ο οποίος έσπευσε να χαρακτηρίσει την τροπολογία ως «μια άκρως επιθετική κίνηση για τη δημοκρατία».
Η τροπολογία, που αναμένεται να τεθεί υπόψη της Δούμας την Παρασκευή, έρχεται λίγους μήνες αφού ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, τόνισε ότι η οικονομική υποστήριξη των ΗΠΑ προς ρωσικές ΜΚΟ αποτελούν «ένα αγκάθι στις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον».
«Οι δραστηριότητες αυτές πήραν μια τέτοια έκταση που καθίστανται πρόβλημα για τις σχέσεις μας. Ανησυχούμε πραγματικά για το γεγονός ότι από την πλευρά της Ουάσινγκτον χρηματοδοτούνται ορισμένες οργανώσεις και κινήματα στη Ρωσία», δήλωσε ο Ριάμπκοφ τον περασμένο Μάρτιο, όταν, σύμφωνα με ξένες ΜΚΟ, σημειώθηκε νοθεία στις βουλευτικές εκλογές που έλαβαν χώρα εκείνες τις ημέρες.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά Εθνικά κράτη και όχι οι αποικιοκρατικές μπανανίες!
Δεν είναι δυνατόν να υπονομεύεται μια χώρα από τους πακτωλούς χρημάτων των αμερικανοεβραίων και τις ψευτο - ΜΚΟ τους!
Κι ας λένε ό,τι θέλουν μερικοί για "πλήγμα στη δημοκρατία"!
Είδαμε κι εμείς οι "δημοκράτες" που αφήνουμε τις διάφορες ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ "ΜΚΟ" να αλωνίζουν, τί καταλάβαμε!
Άλλο δημοκρατία, άλλο πρακτοριλίκι!
Σαμαρά τολμάς να μιμηθείς τον Πούτιν και να κάνεις κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα;;;
Δύσκολο, ως ακατόρθωτο το βλέπουμε...Άλλωστε, οι "υποχρεώσεις" σου τρέχουν...!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου