Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Λοβέρδος: «Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες»!

Δήμητρα Ευθυμιάδου
Εξαιρετικά εκνευρισμένος με όσους συνευρέθηκαν ερωτικά χωρίς προφυλάξεις με τις ιερόδουλες φορείς του Aids, εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος μίλησε για γαϊδουριά και βαρύτατες ευθύνες και συμπλήρωσε ότι "εξεράγη η υγειονομική βόμβα".
Στο μεταξύ σώθηκαν οι τρεις νέοι που ήρθαν σε επαφή τα τελευταία 24ωρα με την 22χρονη Ρωσίδα φορέα της νόσου, καθώς τους χορηγήθηκε αντιρετροική αγωγή. 
Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα αλλεπάλληλα κρούσματα της θανατηφόρου νόσου, επιτέθηκε και σε όσους άνδρες πήγαν στους οίκους ανοχής και σήμερα έχουν αγωνία για την υγεία τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά είναι: « Πρόκειται για βαρύτατη αμέλεια που συνάδει με τη γαϊδουριά. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε χώρους που δε είναι ελεγμένοι υγειονομικά και να πας χωρίς προφύλαξη; Διακινδυνεύεις την οικογένεια σου;»
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε ότι η ευθύνη για τη μετάδοση του ιού δεν είναι μόνο των εκδιδόμενων γυναικών αλλά και των ανδρών που κάνουν σεξ μαζί τους χωρίς προφυλάξεις και πρότεινε ακόμη και να ποινικοποιηθεί η ερωτική συνεύρεση χωρίς προφυλάξεις αλλά και γενικότερα η ερωτική πράξη με παράνομη εκδιδόμενη.
 Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα ο κ.Λοβέρδος φανερά εκνευρισμένος είπε πως η επιθυμία του θα ήταν «να δημοσιοποιηθούν και οι φωτογραφίες των πελατών που πήγαν στους οίκους ανοχής χωρίς προφυλάξεις. Διότι η ευθύνη είναι μισή μισή».
Να σημειωθεί ότι ήδη πάνω από 1600 άνδρες τηλεφώνησαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ ζητώντας πληροφορίες καθώς ήρθαν σε επαφή χωρίς προφυλάξεις σε οίκους ανοχής.
Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι τα έτη 2010 και 2011 αυξήθηκαν τα περιστατικά της νόσου κατά 1250% ενώ οι μολύνσεις αυξήθηκαν κατά 50%.

iatropedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου