Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στη δημοσιότητα οι 5 νέες φωτογραφίες των ιερόδουλων με AIDS

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, μετά από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των πέντε νέων παράνομα εκδιδόμενων ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό ΗΙV, μετά από ελέγχους σε υπαίθριους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.
Σε βάρος όλων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Η ΕΛ.ΑΣ. στη σχετική της ανακοίνωση τονίζει πως η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω πέντε γυναικών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.
Πρόκειται για τις :..........

1. MARINOVA (ον) KRASIMIRA του KRASIMIR και της TOTKA, η οποία γεννήθηκε στις 03-09-1991 στη Βουλγαρία, άστεγη
 2. ARKHIPOVA (ον) EVGENIA του MIHAIL και της NINA, η οποία γεννήθηκε στις 15-05-1979 στη Ρωσία και κατοικεί στην Αθήνα  
 3. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ρεβέκκα του Λουκά και της Τρισεύγενης, η οποία γεννήθηκε στις 04-02-1976 στην Πάτρα, άστεγη 
 4. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ Ελένη του Παναγιώτη και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε στις 19-02-1968 στο Καζακστάν και κατοικεί στο Αιγάλεω Αττικής 
 5. ΔΡΕΤΤΑ Αικατερίνη του Αντωνίου και της Δημητρούλας, η οποία γεννήθηκε 07-09-1980 στην Αθήνα και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής   Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη AIDS), μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:  Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222 Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.  







πηγη

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη Dr. Imoloa βοτανική ιατρική είναι η τέλεια θεραπεία για τον ιό HIV, μου διαγνώστηκε HIV για 8 χρόνια και κάθε μέρα ψάχνω πάντα για έρευνα για να βρω τον τέλειο τρόπο για να ξεφορτωθώ αυτή τη φοβερή ασθένεια γιατί πάντα γνωρίζω τι Χρειαζόμαστε γιατί η υγεία μας είναι στη γη. Έτσι, στην αναζήτηση στο διαδίκτυο έχω δει πολλές μαρτυρίες για το πώς ο Δρ imoloa μπορεί να θεραπεύσει τον ιό HIV με ισχυρά φυτικά φάρμακα. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, ήρθα σε επαφή μαζί του για τα φυτικά φάρμακα που έλαβα μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών της DHL. Και με οδήγησε πώς. Τον ρώτησα για μια λύση για να πάρει βοτανοθεραπεία για δύο εβδομάδες. Και στη συνέχεια μου έδωσε εντολή να ελέγξω τι έκανα. Κοιτάξτε με (ΗΓΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ). Ευχαριστώ τον Θεό για τον Δρ Ιμόλοα για τη χρήση ενός ισχυρού φυτικού φαρμάκου για να με θεραπεύσει. έχει επίσης μια θεραπεία για ασθένειες όπως ασθένεια Parkison, κολπικό καρκίνο, επιληψία, διαταραχές άγχους, αυτοάνοσες ασθένειες, πόνος στην πλάτη, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, καρδιαγγειακή νόσο, διαταραχές, διπολική διαταραχή, όγκοι του εγκεφάλου, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια του τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακές παθήσεις, καρδιαγγειακές παθήσεις, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, και συμπεριφορικές διαταραχές, κυστική ίνωση, υπέρταση, διαβήτης, άσθμα, αυτοάνοση μεσολαβούμενη αρθρίτιδα. Χρόνια νεφρική νόσο, αρθρίτιδα, πόνος στην πλάτη, ανικανότητα, φάσμα αλκοόλης φέτας, δυσμεμική διαταραχή, έκζεμα, καρκίνο δέρματος, φυματίωση, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, δυσκοιλιότητα, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, καρκίνο οστού, καρκίνο πνεύμονα, πυρετός, ηπατίτιδα ABC, σύφιλη, διάρροια, ασθένεια του Huntington, οπίσθια ακμή, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, νόσος του Addison, χρόνια νόσος, ασθένεια Crohn, κυστική ίνωση, ινομυαλγία, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, ασθένεια μυελού των νυχιών, παράλυση, , Κακόηθες μελάνωμα, Μανία, Melorheostosis, Meniere's Νόσος, Μυκοπολυσακχαρίδωση, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Μυϊκή δυστροφία, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Νόσος Αλτσχάιμερ email- drimolaherbalmademedicine@gmail.com / ή {whatssapp ..... + 2347081986098}

    ΑπάντησηΔιαγραφή