Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Απάντηση σε δημοσιεύματα για επικοινωνία Παναγιώτας Ορφανίδου- Αντώνη Σαμαρά


Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο, έχοντας μάλιστα και το χαρακτηρισμό του «αποκλειστικού» και αναφέρονται σε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά με τη Δήμαρχο Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου, έχουμε να τονίσουμε τα εξής:


Η μόνη επικοινωνία μεταξύ της Δημάρχου Βοΐου και του Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Μαρτίου λίγη ώρα πριν το ραντεβού αντιπροσωπείας του Δήμου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ν.Δ. ο οποίος εξήγησε στην κα Ορφανίδου, τις θέσεις του κόμματός του για τα κέντρα συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών. Ουδέποτε ζητήθηκε από τη Δήμαρχο Βοΐου, «να βάλει νερό στο κρασί της» και καμία συζήτηση δεν έγινε περί αντισταθμιστικών οφελών. Επίσης ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τη Δήμαρχο Ορφανίδου πληροφορίες για την περιοχή της Νεάπολης και το Στρατόπεδο «Μιλτιάδη Πόρτη», το όποιο ανακοινώθηκε ως το πρώτο κέντρο συγκέντρωσης μεταναστών.


Παράλληλα στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα γίνεται λόγος και για στήριξη της Δημάρχου Βοΐου από τη Ν.Δ. στις δημοτικές εκλογές του 2010. Οι πολίτες της περιοχής ξέρουν πως ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Ευθύνης- Βόιο Ενωμένο στο Αύριο» του οποίου ηγήθηκε η Παναγιώτα Ορφανίδου, δεν είχε χρίσμα από κανέναν πολιτικό κόμμα και τέτοιες αναφορές αν δεν αποτελούν άγνοια των πραγματικών γεγονότων είναι εκ του πονηρού.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου