Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Που "κολλάνε" οι λογαριασμοί των Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία

Μόλις 150 βουλευτές έχουν μέχρι στιγμής υπογράψει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις για το άνοιγμα των λογαριασμών τους στην Ελβετία


 Από το καλοκαίρι ακούμε πως το φως της δημοσιότητας θα δοθούν οι καταθέσεις στις τράπεζες της Ελβετίας  των Ελλήνων  βουλευτών αλλά από τότε τηρείται σιγήν ιχθύος…
Μπορεί οι Έλληνες βουλευτές να δηλώνουν ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και ότι τάσσονται υπέρ του ανοίγματος των λογαριασμών τους στην Ελβετία, στην πράξη όμως αποδεικνύεται το αντίθετο.
Μόλις 150 βουλευτές έχουν μέχρι στιγμής υπογράψει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις για το άνοιγμα των λογαριασμών τους στην Ελβετία.

Οι υπόλοιποι τηρούν στάση αναμονής με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να καθυστερεί.
Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε ανοίξει, ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του ελβετικού κοινοβουλίου κ. Ιωσήφ Ζησιάδης, όταν κατήγγειλε δημόσια την ύπαρξη Ελλήνων βουλευτών με καταθέσεις στην Ελβετία.
Μπροστά στο θόρυβο που ξέσπασε η Ελληνική Βουλή αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στις ελβετικές αρχές προκειμένου να προχωρήσουν σε σχετική έρευνα συγκεντρώνοντας ενυπόγραφες εξουσιοδοτήσεις από τους Έλληνες βουλευτές.
 
pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου