Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Έλληνας μπαίνει στο Γκίνες, γιατί... διέσχισε... την Ανταρκτική! Βίντεο

 Ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που θα κατορθώσει να διασχίσει πεζός την Ανταρκτική, περνόντας τον Νότιο Πόλο, θα είναι Έλληνας ομογενής, όπως όλα δείχνουν!
Πρόκειται για τον Ελληνοαυστραλό Τζέιμς Καστρίσιον (Καστριτσιώτης), ο οποίος μαζί με τον Αυστραλό φίλο του Τζάστιν Τζονς, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να καλύψουν και τα.... τελευταία δεκάδες χιλιόμετρα που τους απομένουν.
Οι δύο τολμηροί νέοι σε διάστημα τριών μηνών έχουν καλύψει μια απόσταση 2.100 χιλιομέτρων και μέχρι την Πέμπτη πρέπει να έχουν φτάσει στον προορισμό τους, γιατί… αναχωρεί η τελευταία καλοκαιρινή πτήση από την Ανταρκτική!
Σύμφωνα πάντως με τα όσα γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα εκεί. Είναι καταπονημένοι, πεινασμένοι, τα χείλη τους ματώνουν, συχνά έχουν παραισθήσεις και η ομιλία τους έχει αλλοιωθεί.
Η θερμοκρασία συχνά ήταν στους -50 βαθμούς και ο άνεμος σήκωνε το χιόνι ένα μέτρο μπροστά τους. Σε όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί, ότι μαζί τους έσερναν και έλκηθρα με 400 κιλά τρόφιμα, ρουχισμό και διάφορα άλλα αντικείμενα…
tragiko.com

TRAGIKO.COM:Έλληνας μπαίνει στο Γκίνες


 
TheApollonn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου