Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τσουνάμι απ' το πήδημα Βενιζέλου απ' το καράβι! Μίλησε με Σόιμπλε, κάρφωσε ΓΑΠ και κλειδώθηκε στο νοσοκομείο!

τίτλος δεν είναι σενάριο αλλά η αλληλουχία των γεγονότων: Μόλις ο Μπένυ πήρε τα μηνύματα από τους δικούς του, πήρε τηλέφωνο τον Σόιμπλε στον οποίο προφανώς και είπε πως δεν ήξερε τίποτα προκειμένου να έχει τη στήριξή τους για την επόμενη μέρα και στη συνέχεια έπεσε στο κρεββάτι του πόνου προκειμένου να μην μπορεί κανείς εύκολα να τον κατηγορήσει ότι βρίσκεται πίσω απ' τις εξελίξεις...]

Τηλεφωνική συνομιλία με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου Γιόζεφ Άκερμαν είχε το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να διασωθεί η έκτη δόση του δανείου προς την Ελλάδα σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Όπως επισημαίνει το πρακτορείο ο υπουργός Οικονομικών είχε συνομιλία και με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Όλι Ρεν και τον επικεφαλή της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πόλ Τόμσεν.

Ο Βενιζέλος δεν γνώριζε για το δημοψήφισμα

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ο Βενιζέλος δεν είχε ιδέα για το δημοψήφισμα, το μόνο που γνώριζε ήταν η ψήφος εμπιστοσύνης αναφέρει το πρακτορείο επικαλούμενο κυβερνητική πηγή που δεν κατονομάζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου