Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ανθέλληνες και διεφθαρμένοι. Τελειώνει η πιο γελοία πολιτική περίοδος της χώρας!

1papandreoutrue Αν και είχαμε τις απαραίτητες ενδείξεις (και αποδείξεις), κάναμε το κλασσικό λάθος και αντί να πιστέψουμε την σκληρή πραγματικότητα, υποκύψαμε σε εκείνο που εμείς θέλαμε να είναι πραγματικότητα και ζητήσαμε από τους φίλους μας να βάλουν πλάτη, για να "Σώσουμε την Ελλάδα".

Όμως διαψευσθήκαμε με τραγικό τρόπο, γιατί δεν θέλαμε να πιστέψουμε αυτά που βλέπαμε κάθε μέρα και λέγαμε στον εαυτό μας ότι δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο ανθέληνες.

Μια ομάδα ανθρώπων, ανθέλληνες και διεφθαρμένοι, έσυραν τη χώρα στην καταστροφή και γελοιποίησαν την Πατρίδα μας διεθνώς.

Τώρα έπεσαν οι μάσκες, αφού ο ένας ακυρώνει τον άλλον.

Όπως γίνεται μετά από μια μεγάλη καταστροφή, όταν μαζεύει κανείς τα "κομμάτια" του, την ίδια στιγμή πρέπει να κάνει και τον απολογισμό.

Γιατί όταν περάσει λίγος χρόνος, είναι αργά, ξεχνάς και μετά ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Τώρα λοιπόν, πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό.

Γιατί ο ελληνικός λαός πίστεψε σε μια ομάδα ανθελλήνων και διεφθαρμένων;

Εμείς θα αποτολμήσουμε να κάνουμε την πρώτη διαπίστωση.

Γιατί δεν λειτουργούμε με σοφία και λογική και υποκύπτουμε στο συναίσθημα και παρασυρόμαστε από πολιτικά και ιδεολογικά στερεότυπα.

Όπως έγινε και στη δική μας περίπτωση, που ενώ γνωρίζαμε πολύ καλά περί τίνος και τίνων πρόκειται, πιστέψαμε ότι μπορούμε "Να σώσουμε την Ελλάδα" με αυτούς, που σε όλη τους τη ζωή ξεροσταλιάζουν στις ξένες πρεσβείες και ζουν και επιβιώνουν με τα μυστικά και με "άλλα" κονδύλια, πάντα εις βάρος του δύσμοιρου ελληνικού λαού.

Είναι η ώρα να ανακαλύψουμε τη σοφία και τη λογική, για να πάψει η κακιστοκρατία και για να ξαναγίνει η πολιτική αρετή και κινητήριος δύναμη της ένδοξης ιστορίας του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου