Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Αγαπητά σλαβικά, αλβανικά, τουρκικά και βουλγαρογύφτικα συνονθυλεύματα, τα οποία απαρτίζετε το νεοσύστατο γειτονικό ψευδοκράτος, με το όνομα ΣΚΟΠΙΑ,

Δεν θα μπω στον κόπο να περιγράψω με λεπτομέρειες τα στοιχεία με τα οποία η Ελληνική χιλιόχρονη ιστορία, αλλά και η παγκόσμια αρχαιολογική επιστημονική κοινότητα αναφέρουν ότι, οι μοναδικοί Μακεδόνες επάνω στον πλανήτη, ήταν, είναι και θα...
είναι μόνο Έλληνες,

Από την άλλη όμως μεριά θα πρέπει να σας θυμίσω τα παρακάτω, μήπως και τα έχετε ξεχάσει:

Δεν είστε σε καμία περίπτωση Έλληνες.

Δεν είστε σε καμία περίπτωση Μακεδόνες, διότι δεν είστε Έλληνες.

Δεν είναι η γλώσσας σας Μακεδονική, διότι δεν είναι Ελληνική.

Δεν είναι η ταυτότητα σας Μακεδονική, διότι απλά δεν είναι Ελληνική.

Δεν υπάρχει επάνω στον πλανήτη γη καμία άλλη Μακεδονία, πλην της Ελληνικής.

Δεν υπάρχουν επάνω στον πλανήτη γη δύο Μέγα Αλέξανδροι, παρά μόνο ένας και είναι Έλληνας Μακεδόνας.

Δεν υπάρχουν επάνω στον πλανήτη γη δύο αστέρια Βεργίνας, παρά μόνο ένα και είναι Ελληνικό Μακεδονικό αστέρι.

Τι είστε όμως:

Είστε οι ποιό ορκισμένοι εχθροί, μετά τους αλβανούς και τους τούρκους, της χώρας μου.

Είστε το εργαλείο, με το οποίο οι αμερικάνοι και οι τούρκοι θα εδραιώσουν την παγκόσμια κατοχή, αρπάζοντας από Ελλάδα και Ρωσία τον παγκόσμιο πλούτο, ξεκινώντας συνάμα και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Είστε η πλατφόρμα, επάνω στην οποία θα στήσουν τις βάσεις και τους πυραύλους τους οι αμερικανοί, για να παριστάνουν σε καθημερινή βάση τον μπαμπούλα στην ευρύτερη περιοχή, ελέγχοντας τους όποιους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου προσπαθήσει να κατεβάσει η Ρωσία σε Αδριατική και Αιγαίο.

Είστε ο μεγαλύτερος αποσταθεροποιητικός παράγοντας στην περιοχή των Βαλκανίων και αυτό κάποια στιγμή θα το πληρώσετε ακριβά, διότι πολλοί αγάπησαν την προδοσία, αλλά τον προδότη ουδείς.

Είστε ένας ανθρώπινος συρφετός, αποτελούμενος από αλβανούς, βούλγαρους, σλάβους και τουρκόγυφτους, που θέλετε δια μέσω της υποστήριξης των ανθελλήνων προδοτών, των αμερικανών τυχοδιωκτών και των τούρκων εγκληματιών να τριχοτομήσετε την πατρίδα μου και να διώξετε για μια ακόμη φορά τους Έλληνες από τα πατρογονικά τους εδάφη, αυτό και μόνο είστε και αυτό και μόνο θέλετε.

Είστε πολλά άσχημα πράγματα μαζί, αλλά το κυριότερο είναι ότι, είστε οι παγκόσμιοι αρχαιοκάπηλοι, της παγκόσμιας κληρονομιάς και ιστορίας και αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτε και ποτέ, όσοι αιώνες και αν περάσουν.

Τέλος θα ήθελα να πω το εξής, όσοι Έλληνες πολίτες αισθάνονται σκοπιανοί δεν έχουν παρά να αποποιηθούν την Ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα και να ξεκουμπιστούν από αυτά τα ιερά χώματα και να πάνε από εκεί που νομίζουν ότι ήρθαν, τους διαβεβαιώνω ότι, δεν πρόκειται να τους σταματήσει κανείς.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου