Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Πόσο πιο κάτω κύριε Παπουτσή?...Αλβανίδα καθαρίστρια κάνει μεταθέσεις στην ομάδα Ζ? ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...

Όπως μας κατήγγειλε άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα της πιο ταλαιπωρημένης αστυνομικής ομάδας που υπάρχει (όσο υπάρχει ακόμα) της ομάδας Ζ...πριν λίγες μέρες συνέβη το εξής ΑΠΙΘΑΝΟ.

Έκαναν απόσπαση αστυνομικού της ομάδας Ζ επειδή ενεπλάκη σε τροχαίο με την κόρη της Αλβανίδας καθαρίστριας του προϊσταμένου του...

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε ως εξής:Μήνυμα από Αναγνώστης (Γνώστης)
Αστυνομικός της ομάδας Ζ χτύπησε άθελα του με την υπηρεσιακή μηχανή το μηχανάκι της κόρης Αλβανίδας καθαρίστριας ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΈΝΟΥ ΤΟΥ.
Χωρίς να γίνει μεγάλη ζημιά στο μηχανάκι αλλά ούτε και στην υπηρεσιακή μηχανή,ο αστυνομικός ήταν υποχρεωμένος να καλέσει το ΤΟΤΑ για να είναι κι αυτός αλλά και η κοπέλα καλυμμένη..
Μόλις έφτασε η τροχαία για να καταγράψει το περιστατικό ζήτησε το δίπλωμα της νεαρής Αλβανίδας,και αυτή απάντησε πως δεν έχει..Τότε η τροχαία άρχισε να της κόβει κλήσεις για όσες παραβάσεις είχε διαπιστώσει πως είχε κάνει.
Η νεαρή εξεπλάγη που κάλεσε την τροχαία ο αστυνομικός της Ζ και θεώρησε πως το έκανε επίτηδες μη γνωρίζοντας πως ήταν αναγκασμένος να το κάνει.Τότε η κοπέλα πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και λέγοντας της να κάνει κάτι αμέσως ο .... (η ίδια επανέλαβε αρκετές φορές επιδεικτικά με το μικρό του όνομα τον προϊστάμενο) παρουσία και των αστυνομικών της τροχαίας.Που σημαίνει πως υπάρχει κάποια οικειότητα μεταξύ τους.
Ο κύριος προϊστάμενος δεν χάλασε χατήρι στη κόρη της καθαρίστριας και τιμώρησε παραδειγματικά τον αστυνομικό της Ζ..Τον απέσπασε δια τηλεφώνου στα κρατητήρια προς γνώση και συμμόρφωση και των υπολοίπων.Ούτε ΕΔΕ,ούτε να καλέσει τον αστυνομικό να τον ρωτήσει τι ακριβώς έγινε,χωρίς να λάβει υπόψιν του και τις μαρτυρίες των αστυνομικών της τροχαίας,απολύτως τίποτα.Με ένα τηλέφωνο τον ξαπόστειλε.
Την στιγμή που η ομάδα Ζ δεινοπαθεί να βγάλει ακόμα και τις βάρδιες,ο κύριος προϊστάμενος αδιαφορεί και κάνει μεταθέσεις από μόνος του για χάρη της Αλβανίδας καθαρίστριας του.
Παραβλέπω το γεγονός το πως και γιατί μια αλλοδαπή βρίσκεται μέσα στα πιο νευραλγικά γραφεία της αστυνομίας.
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως οι παλιές νοοτροπίες του τύπου "θα σε στείλω στο Σουφλί" υπάρχουν ακόμα στην ΕΛΑΣ.Και ισχύουν όπως συνέβαινε και παλιότερα μόνο σε όποιους κάνουν την δουλειά τους και δεν μασάνε στις απειλές "τώρα θα δεις,θα πάρω τον προϊστάμενο σου και θα σε φτιάξω εγώ"...
Έτσι θέλετε την Ελληνική Αστυνομία κύριε Παπουτσή?
50 χρόνια πίσω?
Να είναι το τσιφλίκι του κάθε αξιωματικού?
Να κάνουν μεταθέσεις μέχρι και οι καθαρίστριες?

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και καλό θα είναι από δω και πέρα να αναλάβει το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών και να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους.
Πρέπει να τους εξηγήσει ο κύριος προϊστάμενος για ποιο λόγο και γιατί έκανε την μετάθεση στο συγκεκριμένο αστυνομικό μετά από το συμβάν που είχε με την κόρη της καθαρίστριας και κατόπιν των τηλεφωνικών παραπόνων που δέχτηκε από την κόρη της.

Το θέμα μας το έστειλε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-(ΓΝΩΣΤΗΣ) όπως έγραφε το μήνυμα και το αναδημοσιεύουμε όπως ήρθε.

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου