Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Έτσι... ξετρύπωσαν τους ληστές του αεροδρομίου


Οι τρεις ληστές (2 άνδρες και 1 γυναίκα) τα είχαν οργανώσει όλα στην εντέλεια. Είχαν βρει πώς θα ξεγελούσαν την ασφάλεια του αεροδρομίου και πώς ανενόχλητοι θα έφευγαν με τη λεία τους, σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να τους αντιληφθούν οι αστυνομικοί. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, έκαναν δύο παιδαριώδη λάθη.
Αρκετές ημέρες νωρίτερα, είχαν επισκεφθεί το αεροδρόμιο, τουλάχιστον δύο φορές. Τις κινήσεις τους, φυσικά είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

Όταν οι Αρχές πήραν χαμπάρι τη ληστεία της χρονιάς, οι έρευνες ξεκίνησαν με.... το rewind.

Πήραν όλες τις κασσέτες, από τις κάμερες ασφαλείας και το πρώτο που βρήκαν ήταν τους δράστες, οι οποίοι, ωστόσο, είχαν φροντίσει να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, με καπέλα τύπου τζόκεϊ κτλ.

Ωστόσο, το rewind μέρες νωρίτερα, βάσει το σωματότυπου που είχαν από τη μέρα της ληστείας, εντόπισε την ομάδα των "τριών". Ο συνδυασμός των στοιχείων ωστόσο, έγινε με την αποκάλυψη του τηλεφώνου, απ' όπου οι δράστες, παραμονές της ληστείας, είχαν ενημερώσει το υποκατάστημα της Alpha Bank στο αεροδρόμιο από ανύπαρκτη εταιρεία που ανέφερε ότι δήθεν δύο υπάλληλοι, που θα φορούσαν φόρμες με κάρτες της εταιρείας, θα πήγαιναν την Κυριακή για κάποιες εργασίες ανακαίνισης στο υποκατάστημα. Το σταθερό τηλέφωνο που χρησιμοποίησαν, πρόδωσε το στίγμα των δραστών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, πρόκειται για μια γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας και έναν ακόμα άνδρα αλβανικής υπηκοότητας. Στο διαμέρισμα του τελευταίου, στην περιοχή των Εξαρχείων, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε μία τσάντα με ένα εκατομμύριο ευρώ και όπλα. Λείπουν, όμως, χρήματα αφού η λεία της ένοπλης ληστείας ήταν 1.430.000.00 ευρώ. 

Οι ίδιες πηγές, πάντως,  αναφέρουν πως οι τρεις προσαχθέντες τηρούν προς το παρόν αρνητική στάση αρνούμενοι οποιαδήποτε συμμετοχή στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου