Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Γιος αστυνομικού, με 12 σκληρούς δίσκους γεμάτους σκληρό υλικό παιδικής προνογραφίας

Ακόμη και φωτογραφίες με βιασμούς παιδιών είχε το ανθρωπόμορφο κτήνος, ηλικίας μόλις 24 ετών! Γιος αστυνομικού, έκανε τον... μάγκα πίσω από τις πλάτες του πατέρα του, κρυβόμενος στον πληκτρολόγιό του, απειλώντας και καθυβρίζοντας δημοσιογράφους.

Ο 24χρονος Αντώνης Καραλής, συνελήφθη στο σπίτι του, στο Λαύριο.

Το κουβάρι της αρρωστημένης δράσης του άρχισε νε ξετυλίγεται μετά τις καταγγελίες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου προς τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για εξυβριστικά και απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής τόσο του διαχειριστή όσο και του προσωπικού της ιστοσελίδας του, μέσω του Chat, από άγνωστο που υπέγραφε με το ψευδώνυμο "TROLL".

Μετά από ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών προέκυψε ότι οι πράξεις αυτές τελούνται μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, η οποία ανήκει στον 24χρονο συλληφθέντα.
Σε νομότυπη αιφνιδιαστική έρευνα, που διεξήγαγαν σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Λαυρίου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την τοπική Ο.Π.Κ.Ε και παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς ως ο αποστολέας των εξυβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 24χρονου, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αποθηκευμένο στους σκληρούς δίσκους του πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκων σκληρού περιεχομένου.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ και μία κεντρική μονάδα υπολογιστή, που περιέχει τρεις δίσκους, οι οποίοι θα υποβληθούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου