Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Σκάνδαλο σοκ στο ΙΑΣΩ: Μέλος του ΔΣ σπρώχνει νεαρές μαίες στη «πορνεία»

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχει κάνει άνω κάτω την γυναικολογική κλινική «ΙΑΣΩ» και έχει κάνει πολλές γυναίκες να χάσουν τον ύπνο τους, αλλά πολύ περισσότερο την αξιοπρέπειά τους. Πρωταγωνιστής του πρωτοφανούς σκανδάλου είναι γνωστός γυναικολόγος, ο οποίος μάλιστα έχει και θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου. Θύματα του είναι αρκετές νεαρές μαίες.

Το ανθρωπόμορφο τέρας, εκμεταλλευόμενος τη θέση του και το πτυχίο του «παίζει» με τα όνειρα μικρών κοριτσιών, που περνώντας το κατώφλι του νοσοκομείου ονειρεύονται μια καριέρα στο τομέα της νοσηλευτικής, αλλά εν τέλει καταλήγουν να προσφέρουν «σεξουαλικές υπηρεσίες» στους φίλους του γυναικολόγου. Πως δρα ο προαγωγός «ιατρός»;

Όταν εντοπίσει μια νεαρή εργαζόμενη του νοσοκομείου την πλησιάζει και της τάζει επαγγελματική βοήθεια. Με πρόσχημα ότι μπορεί να της βρει μια δεύτερη δουλειά, «γραμματειακής υποστήριξης» όπως ευθαρσώς της λέει, την στέλνει σε φίλο του επιχειρηματία. Γρήγορα όμως το θύμα ανακαλύπτει πως η… γραμματειακή υποστήριξη που της είχαν τάξει, δεν είναι κάτι άλλο παρά να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες στους πλούσιους φίλους του γιατρού.

Το δράμα της γυναίκας του

Ο προαγωγός-γυναικόλόγος (το όνομα του οποίου βρίσκεται στη διάθεση του Gossip-tv.gr) δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και η συμπεριφορά του προς τη σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του αποδεικνύει πως πρόκειται για ένα απόβρασμα της κοινωνίας, επικίνδυνο για όποιον βρίσκεται μπροστά του. Πριν από λίγους μήνες έφτασε στα αυτιά της συζύγου η δράση του άντρα της που αποκαλύπτει σήμερα το Gossip-tv. Το σοκ ήταν μεγάλο, ο οργανισμός της δεν άντεξε, κατέρρευσε και η διάγνωση του θεράποντος ιατρού της ήταν: καρκίνος! Ούτε αυτό όμως έκανε τον γυναικολόγο να σταματήσει το… νταβατζηλίκι. Το αντίθετο μάλιστα: ο μαστροπός-γιατρός συνεχίζει ακόμα και σήμερα την δράση του, παίζοντας με τον χειρότερο τρόπο με την ζωή και τα όνειρα των γυναικών, που αλλιώς φαντάζονταν τη ζωή τους τελειώνοντας την σχολή της νοσηλευτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου