Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΑΝΑΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΤΖΕΦΡΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ!Βίντεο

Το αποκαλυπτικό αυτό βίντεο το πήραμε από το βραδυνό Δελτίο ΕΙδήσεων της ΝΕΤ την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2011, που λόγω Champions League μεταδόθηκε στις 6.30 μ.μ. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος (προς τιμήν του Εβραίου κομμουνιστή Κάρλ Κάουτσκυ, που θαύμαζε ο μπαμπάς του!) Παπούλιας υποδέχθηκε με πρωτοφανή εγκαρδιότητα την Εβραϊκή Διασπορά των ΗΠΑ, και κάλεσε τους πάμπλουτους Εβραίους να επενδύσουν στην Πτωχευμένη Ελλάδα, ό εστί μεθερμηνευόμενον... να την αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί:


Παρών στην φιέστα του Προεδρικού Μεγάρου και το αγαπημένο παιδί των Εβραίων, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Τζέφρυ Παπανδρέου. Προσέξτε την υποδοχή που κάνει ο Παπούλιας στους πανίσχυρους Εβραίους των ΗΠΑ και πείτε μου αν είδατε ποτέ τέτοιο γλείψιμο σε άλλον επισκέπτη του Προεδρικού Μεγάρου!..

Στο 0:26 του βίντεο, προσέξτε κάτι φοβερό, που δείχνει πόσο τρόμο σκορπά στους Έλληνες δημοσιογράφους ακόμη και η λέξη "Εβραίος": Η παλαίμαχη ρεπόρτερ της ΕΡΤ, ΑΘηνά Ραπίτου, που κάνει το ρεπορτάζ του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποκαλεί την Εβραϊκή Διασπορά... «Ευρωπαϊκή Διασπορά», χωρίς να την διορθώσει κανείς από τους δεκάδες διορθωτές και διευθυντάδες που πληρώνουμε στην ΕΡΤ!..
Και το ακόμη φοβερώτερο: Στο 1:32 του βίντεο, η Αθηνά Ραπίτου επαναλαμβάνει το "λάθος'" της: Λέει... «Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών» αντί του ορθού «Εβραϊκών Ομοσπονδιών»!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου