Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε!

Σοκ και θρήνος στην τοπική κοινωνία της Βέροιας. Άντρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αφαίρεσε τη ζωή του δένοντας μια θηλιά από ένα δέντρο σε κεντρικό σημείο της κοινότητας όπου....
ζούσε!

Η τραγική είδηση έκανε σε χρόνο μηδέν το γύρω της περιοχής, στα Καβάκια Ημαθίας, προκαλώντας ποικίλα συναισθήματα αλλά και γεννώντας αναπάντητα ερωτηματικά για τα αίτια της τραγωδίας.

Τίποτα δεν προμήνυε την αιματηρή κατάληξη που θα είχε η βόλτα ενός ζευγαριού με τη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και τον άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα στον βρόγχο μιας αυτοσχέδιας θηλιάς.
Ήταν λίγη ώρα μετά τις οχτώ νωρίς το βράδυ της Τετάρτης όταν οι δυο αλλοδαποί από την Αλβανία αποφάσισαν να απολαύσουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου σε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

Στη πορεία όμως οι δυο τους άρχισαν να λογομαχούν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τόσο έντονα μάλιστα που ο άντρας έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο σώμα της συντρόφου του!

Το φινάλε στο δυσάρεστο αυτό συμβάν δόθηκε από τον ίδιο τον δράστη ο οποίος μη αντέχοντας τις τύψεις για τον τραυματισμό που είχε προκαλέσει στην πρώην αγαπημένη του, αυτοκτόνησε!

Το τέλος στη ζωή του το έβαλε λίγη ώρα αφότου είχε μαχαιρώσει την σύζυγό του λίγα μόλις μέτρα από τον χώρο του δράματος. Εκεί όπου βρέθηκε κρεμασμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο σε δέντρο, σε εμφανές σημείο της περιοχής.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου