Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

40 χρόνια χωρίς ανάπτυξη. 40 χρόνια με δανεικά. 40 χρόνια λιτότητα. Δεν είναι τυχαίο.


Η ήταν ανάξιοι ή κανείς τους δεν ήταν Ελληνας

Γράφει ο Αδαμάντινος

Κανείς τους δεν ήταν Ελληνας.

Με τη συνεχή και διαρκή λιτότητα, την αναξιοκρατία, την έλλειψη επενδύσεων, τη συνεχή αποβιομηχάνιση, την άνιση και λανθασμένη φορολόγηση, την κακή οργάνωση και την έλλειψη σχεδιασμού, τον λάθος προσανατολισμό της έρευνας, τη διάλυση της....

παιδείας με το διαρκή καί δήθεν εκσυγχρονισμό της, την έλλειψη δημοκρατίας και ανθρωπίνων προτύπων, τη δημιουργία νόμων υπέρ της αύξησης της εγκληματικότητας, την καταστολή της ελεύθερης σκέψης και βούλησης τών ελευθέρων ελλήνων υπέρ των δοτών του συστήματος, την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, τον αυξανόμενο έλεγχο της διακίνησης ιδεών στο διαδίκτυο, την σταδιακή απεμπώληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων, την αυξανόμενη χρέωση της χώρας και ... τόσα άλλα.

Ε, όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Προφανές είναι.

Εχουμε μια χώρα που κόβει χρήμα και που το δανείζει ασύστολα. Μετά στέλνει τους οικονομικούς δολοφόνους, στήνει και 10 φρουρούς ΟΗΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΠΤ, οίκους αξιολόγησης, διεθνείς χαφιέδες και ΜΜΕ κλπ και κάνει την παγκοσμοιοποίηση που βασικά αφορά τον έλεγχο και την εκμετάλλευση τών ενεργειακών πηγών.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή ζεί την παγκοσμιοποίηση. Αυτή είναι η παγκόσμια κυβέρνηση. Αυτή που έχει η Ελλάδα τώρα. Καιρός να το συνειδητοποιήσετε.

Το αντισυνταγματικό μνημόνιο προήλθε σαν αποτέλεσμα μιάς εσκεμμένης υπανάπτυξης και υπερχρέωσης που άρχισε πρίν χρόνια και επιταχύνθηκε επι ΓΑΠ, ΠΑΠ, Προβόπουλου και Σαχινίδη μέ ότι έκαναν και τα οποία έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα.

Το παρόν πολιτικό σύστημα έχει τελειώσει. Η συντέλεια είναι κοντά. Δίπλα τους.

Το κίνημα των αγανακτισμένων – πιό σωστά το κίνημα τών κλεμμένων και βιασμένων - δεν πρέπει να έχει εκπροσώπους. Φτάνει το καπέλλωμα.

Εγώ προσωπικά αν και πρόβλεψα πολλά από όσα έγιναν μέχρι τώρα μέσα απο άρθρα μου στο διαδίκτυο, δεν θα ήθελα να εκπροσωπήσω κανέναν γιατί έτσι θα καπέλωνα μια από τις λίγες εκφράσεις ελευθερίας ενός λαού που επι χρόνια ήταν και είναι στο γύψο. Παρόλα αυτά έχουν βρεί την ευκαιρία πολλοί να το κάνουν και μάλιστα έντεχνα. Είναι οι άνθρωποι του τριγώνου ΜΜΕ-διαφημιστικών εταιρειών-εταιρειών δημοσκοπήσεων. Ειναι εν δυνάμει άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης.

Ενώ η πρόβλεψη προυποθέτει γνώσεις και επίπεδο ανθρώπινης διανόσησης, το καπέλωμα απαιτεί απλά ικανότητα χρήσης της υπάρχουσας κοινωνικής δυναμικής.

Κάποτε όμως το κίνημα πρέπει να περπατήσει ως του Μαξίμου. Το ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη με βάζει σε υποψία ως πρός τη διοργάνωση.

Το κίνημα των κλεμμένων και βιασμένων δεν μπορεί να λειτουργεί σαν χύτρα ταχύτητας και εκτόνωσης αλλά σαν συνισταμένη δράση ελευθέρων και υγιώς σκεπτομένων πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου