Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

TA ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)...Bρήκαν και Όπλα και 85 χιλ. ευρώ

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ...
Αυτοί είναι οι τρείς εφοριακοί του ΣΔΟΕ που που εκβίαζαν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο Αιγάλεω. Οι επίορκοι υπάλληλοι συνελήφθησαν επ΄ αυτοφόρω όταν επιχείρησαν να...
αποσπάσουν χρηματικό ποσό από επιχειρηματία ως προιόν εκβιασμου. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτόγραφίες των τριών...

φωτο απο fimotro

Ποσό 85 χιλ. ευρώ και πολλά όπλα, τα οποία φέρεται να κατείχε νόμιμα ως μέλος Σκοπευτικού Συλλόγου, βρήκαν οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι ενός από τους τρεις «ράμπο» του ΣΔΟΕ, οι οποίοι συνελήφθησαν για εκβιασμό επιχειρηματία.

Οι τρεις ελεγκτές του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, συνελήφθησαν επαυτοφώρω όταν επιχείρησαν να εκβιάσουν επιχειρηματία αποσπώντας του 1.000 ευρώ για να μην του επιβάλλουν πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη προσπάθεια είχε επαναληφθεί κα κατά το παρελθόν για αυτό και ο επιχειρηματίας σε συνεννόηση με την αστυνομία προσημείωσε τα χρήματα και όταν το φακελάκι μπήκε στιη τσέπη του ενός ελεγκτή, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Πάνω στον ένα συλληφθέντα βρέθηκαν 9,5 χιλ. ευρώ καθώς και ένα όπλο. Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, στα σπίτια των τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ. Στο σπίτι του ενός, βρέθηκαν άλλες 85 χιλ. ευρώ καθώς και άλλα σκοπευτικά όπλα. Οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου