Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Stop στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων στη Μόσχα



Τελικά ο «αδερφός Βλαδίμηρος» και οι συν αυτώ, έχουν τσαγανό! Οι διοικούντες στη Μόσχα, άνθρωποι όλοι του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισαν να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλει «κυρώσεις» και γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να απαγορεύσουν ένα gay parade ή ελληνιστί, μια παρέλαση ομοφυλοφίλων στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο πάρκο Bolotnaya Ploshcha. Το προαναφερόμενο δικαστήριο με απόφασή του, είχε στηλιτεύσει την απαγόρευση εκ μέρους της δημοτικής αρχής της Μόσχας των παρελάσεων των ομοφυλοφίλων, το 2006, το 2007 και το 2008.

«Σατανικά» τα gay parade
Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο της Μόσχας ....
Λουντμίλα Σβέτσοβα, η δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει την εκδήλωση των «χαρούμενων», η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου, επειδή η αστυνομία της πόλης δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια των μετεχόντων. Υπενθυμίζουμε ότι το 2009, ο ίδιος ο Πούτιν είχε παρέμβει και ματαίωσε παρέλαση ομοφυλοφίλων στο πάρκο Novopushkinsky στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ προχώρησε και σε συλλήψεις δεκάδων ομοφυλοφίλων, λίγο πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της Eurovision στην πόλη. Μάλιστα, ο τότε δήμαρχος Λουζκόφ, είχε αποκαλέσει τις παρελάσεις ομοφυλοφίλων, «σατανικές».

Γη και ύδωρ στους «χαρούμενους» στην Αθήνα putin_angry
Αντιδράσεις υπήρξαν από τους Γερμανούς Πράσινους, όμως οι Ρώσοι τους έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Φυσικά, εδώ στην Αθήνα, ο Γιώργος Καμίνης, σε συνεργασία με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, έδωσαν γη και ύδωρ στους ομοφυλόφιλους, θέτοντας υπό την αιγίδα τους την παρέλαση των χαρούμενων, αλλά και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της «εβδομάδας ομοφυλοφιλίας», που θα λάβει χώρα από τις 30 Μαΐου ως και την 6η Ιουνίου. Φυσικά, οι ελληνικές αρχές δεν έλαβαν υπόψη τους τις όποιες ενστάσεις, αλλά και τις επιπτώσεις από τη βλαβερή επίδραση που θα έχει αυτό το άθλιο και παρακμιακό θέαμα σε όσα μικρά παιδιά τύχει να το παρακολουθήσουν. Δεν πιστεύουμε βέβαια ότι η παρέλαση δεν θα καλυφθεί από τα «προοδευτικά» ΜΜΕ... Το αντίθετο!

Προτάσσουν... το χρήμα!
Η δικαιολογία σε όσους αντέτειναν στο Δήμο και στο ΥΠΠΟ, ότι η διοργάνωση αυτή ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην πόλη, ήταν... τα οικονομικά οφέλη! Για άλλη μια φορά, η ελληνική αριστερά ποντάρει στην απληστία ορισμένων, χωρίς μάλιστα να λάβει υπόψη της ενδεχόμενες αντιδράσεις από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που ζουν στην Αθήνα.
Κάτι τελευταίο: η σιωπή της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσον αφορά σε αυτή την αθλιότητα στο κέντρο των Αθηνών, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο. Υπό την ηγεσία του συγκεκριμένου Αρχιεπισκόπου, δεν μας εκπλήσσει η στάση της...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου