Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑKELEIO.GR “ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ” ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΕΥΡΩ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ;

ADONIS-5701“Είναι νωπές οι μνήμες στην κοινή γνώμη από τις «κραυγές» του κ. Γεωργιάδη κατά της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαιτέρως κατά…του κ. Σαμαρά, μέχρι και το πρόσφατο 2012, όταν ο «Άδωνις» ανήκε στις τάξεις του ΛΑΟΣ.
Η βουλιμία του για παραμονή στα «πράγματα», τον οδήγησε στην κυβίστηση όπου ξάφνου ο κ. Σαμαράς από «μέγας ηγέτης» όπως τον αποκαλούσε ειρωνικά, έγινε η μία και μοναδική λύση και αντικατέστησε τον πολιτικό του έρωτα για τον Καρατζαφέρη, σε μία νύχτα.
Όσο οι κυβιστήσεις του τηλεαστέρα πολιτικού κ. Γεωργιάδη περιορίζονται στις προσωπικές του φιλοδοξίες και εκφράζουν ψυχικά, όσους τον ψηφίζουν, σε όποιο κόμμα και αν βρίσκεται, έχει καλώς.
Όταν όμως ο «πολύς» κ. Γεωργιάδης, συνεχίζει τις ίδιες πρακτικές και στο χώρο της υγείας (που τον έβαλε για να τον κάψει ο Σαμαράς – κάτι ξέρει), τότε η κοινωνία έχει πρόβλημα.
Στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 (Αύγουστος 2013), ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως τα οικονομικά στο χώρο της υγείας πηγαίνουν «σούπερ» και πως η εφαρμογή του εισιτηρίου των 25 ευρώ, θα σήμαινε πως η πολιτική ηγεσία δεν έκανε σωστά τη δουλειά της, όπως ο ίδιος δήλωνε.
Σήμερα που τα 25 ευρώ έγιναν «απαιτούμενο» από τον υπουργό υγείας, για να ζήσουν τα νοσοκομεία, μήπως κάποιος πρέπει να παραιτηθεί;
Μήπως ο κ. Γεωργιάδης; Ή όποιος τον διόρισε;
Ας παραιτηθεί κάποιος μέχρι να βρεθούν τα ισοδύναμα από τα Ζάππεια όπως ζητάει το ΠΑΣΟΚ, γιατί από ότι φαίνεται καμία λίστα Λιγκάρντ δεν πρόκειται να ανοιχτεί.. και τελικά τα «25ευρω» θα είναι άλλο ένα βίντεο στη συλλογή κυβιστήσεων του κ. Γεωργιάδη και της κυβέρνησης συλλογικά, που όπως πάντα θα πληρώσει η Ελληνική κοινωνία. Και το κάνει ήδη όταν χιλιάδες περιστατικά βαρέων παθήσεων εξυπηρετούνται από τα κοινωνικά ιατρεία ή καθόλου και συμπολίτες μας πεθαίνουν κυριολεκτικά αβοήθητοι στο δρόμο.
 Αυτό είναι το health success story!”
Απόστολος Καλαματιανός

Απολαυστικό και συνάμα τραγικό το Βίντεο – προσοχή το περιεχόμενο είναι κοινωνικά σκληρό! :



makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου