Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΚΟΜΗΣ Χ «ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ» ΝΕΟ VIDEO CLIP


Μικρογραφία
Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος, Σάκης Αζάς
Στίχοι: Ελευθέριος Παναγιωτίδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Χαρίτων, Νίκος Παναγούλιας


          H Reset Noise παρουσιάζει το νέο βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη Κόμη Χ για το τραγούδι του «Καστοριά μου». Το βίντεο κλιπ αυτό είναι το πρώτο επίσημο από τη Reset Noise .
          Με τη μουσική επιμ  , ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽τοριπον και καλα μας ταξιδια. ηλιο, φιλους και χαμογελα με φοντο την υπεροχη πολη της Μακεδονιας. απο μια λιγακι πιο πέλεια να ανήκει στους Prophet of Noise και Σάκη Αζά, ο Κόμης Χ μας πηγαίνει μια βόλτα στην αγαπημένη του πόλη και στα παιδικά του χρόνια. Εικόνες και αναμνήσεις θα σας ταξιδέψουν στην Καστοριά μέσω του νοσταλγικού , αλλά  και χιουμοριστικού στίχου. Tο τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στον 4ο προσωπικό δίσκο του Κόμη Χ «Το απόσταγμα».
          Το βίντεο κλιπ-διαφήμιση για την πόλη της Καστοριάς,  σκηνοθετεί ο Δημήτρης Χαρίτων  και ο Νίκος Παναγούλιας, από τη YOUmedia Cinematography and Photography (Πτολεμαΐδα) και τη Start Cinematic (Άργος Ορεστικό) αντίστοιχα ενώ στο μοντάζ βοήθησε ο Λευτέρης Χρυσικόπουλος. Ένα βίντεο κλιπ γεμάτο χρώματα, ήλιο, φίλους και χαμόγελα με φόντο την υπέροχη πόλη της Μακεδονίας.  Πρωταγωνιστής φυσικά είναι η λίμνη Ορεστιάδα όπως και τα γραφικά σοκάκια στο Ντολτσό.
          Αυτά τα λίγα λοιπόν για ένα κομμάτι κι ένα βίντεο που σημαίνουν πολλά για τον ίδιο τον Κόμη Χ. Είμαστε σίγουροι πως η εικόνα θα σας δείξει μερικά από αυτά. Απολαύστε το, και καλά μας ταξίδια. 

youmedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου