Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Καλά έκανε και έσφαξε το ζεύγος των Ελλήνων ο Πακιστανός! Λένε όχι στο "ρατσισμό" και θέλουν να θάψουν τη δολοφονία οι συγγενείς!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα κυριαρχεί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού μια πρωτοφανής τρέλα!

Η τρέλα του "σφάξε με αλλοδαπέ μου να αγιάσω"! 

Έτσι τις περισσότερες φορές που κάποιος "Έλληνας" σφάζεται ή πέφτει θύμα εγκληματικότητας από αλλοδαπούς οι συγγενείς του το "θάβουν" για να μην δημιουργήσουν κλίμα ρατσισμού εναντίον των υπολοίπων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Δηλαδή μας σφάζουν και από πάνω αυτολογοκρινόμαστε κιόλας! 

Ουάου! Πρόοδος!

Οπότε να ξέρετε από δω και πέρα ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη αν σφάξουν εσάς ή το παιδί σας δεν το έχουν οι αλλοδαποί. Αυτοί "ζουν για ένα καλύτερο αύριο". Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι απανταχού αριστερο-προοδευτικοί γιατί αυτοί δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να αποδειχθεί ότι η πολυπολιτισμικότητα που ευαγγελίζονται απέτυχε.

Κόντρα στο ανθρωποφαγικο κλίμα και στην προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της διπλής δολοφονίας στο Αλιβέρι, η οικογένεια των νεκρών με επιστολή της τονίζει ότι δεν θέλει το γεγονός να τροφοδοτήσει το ρατσιστικό μίσος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το tvxs.gr, παρακαλώντας όλους να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά.. Στην επιστολή αναφέρεται:

- Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.
  
 - Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.
  
 - Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  
 - Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.
  
  Η οικογένεια

eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου