Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δημοσιογράφος του Mega, που επέβαινε σε κωπηλατικό σκάφος μαζί με την Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου, έπεσε στη λίμνη της Καστοριάς, ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση (Βίντεο)

limniΣτα νερά της λίμνης της Καστοριάς κατέληξε να βουτήξει ο Χρήστος Νέζος όταν αναποδογύρισε το σκάφος που επέβαινε μαζί με την Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου. Και όλα αυτά σε ζωντανή σύνδεση.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα (10/05) στο Πρωινό Mou κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τη λίμνη της Καστοριάς. Εκεί όπου ο έμπειρος δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος είχε ως καλεσμένη την Ολυμπιονίκη των Αγώνων του Λονδίνου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, Χριστίνα Γιαζιτζίδου.
Κάποια στιγμή οι δυο τους επιχείρησαν να μπουν στο σκάφος και να κάνουν κωπηλασία. Μόνο που ο δημοσιογράφος έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα η βάρκα να αναποδογυρίσει και να βρεθούν και οι δυο μέσα στη λίμνη.
Απόδειξη ότι κυριολεκτικά τα πάντα μπορούν να συμβούν όταν είσαι στον αέρα. Πάντως ο Χρήστος Νέζος, έστω και βρεγμένος ως το κόκαλο, κατάφερε να βγει στη στεριά και να ζητήσει αξιοπρεπώς συγνώμη από τους τηλεθεατές.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου