Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΒΟΥΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΙΑΝΟΥ

Με μια σημαντική επιτυχία για το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας και την πόλη μας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου ο 36ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου του Σωματείου ΦΙΛΩΝΑΣ, που διοργανώθηκε στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Αθηνών. Συγκεκριμένα, ο σπουδαστής πιάνου του ΒΔΩΠ Παναγιώτης Πεϊτσίνης (τάξη πιάνου κας Σοφίας Μουρατίδου) κέρδισε το Β’ Βραβείο στην Γ’ Κατηγορία (που περιλαμβάνει τους μαθητές της Ανωτέρας Τάξης, παραδοσιακά η πιο δύσκολη και με το υψηλότερο επίπεδο συναγωνισμού). Ενδεικτικό της επιτυχίας είναι το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Πεϊτσίνης ήταν ο μικρότερος διαγωνιζόμενος στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να καταδείξει το υψηλό επίπεδο των σπουδών που παρέχει στους σπουδαστές του το ΒΔΩΠ και είναι μια απάντηση σε όσους επιθυμούν ή προσδοκούν τη συρρίκνωση ή την υποβάθμισή του. Με τη σωστή οργάνωση των εκπαιδευτικών ζητημάτων, με την υψηλή κατάρτιση των καθηγητών και με συστηματική δουλειά σε όλα τα επίπεδα, το ΒΔΩΠ παραμένει ο μοναδικός φορέας σοβαρών μουσικών σπουδών στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Η πρόεδρος, το ΔΣ, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και οι καθηγητές του Ωδείου, συγχαίρουν τον Παναγιώτη Πεϊτσίνη για την προσωπική του διάκριση αυτή που συγχρόνως τιμά το Ωδείο και την πόλη μας.

Η Προεδρος του ΚΟΙΠΠΑΠ
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Θεοπίστη Κρυσταλλίδου
Λάζαρος Τσαβδαρίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου