Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Επιβαρύνσεις για ρύπους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Η μεγαλη απατη της κλιματικης αλλαγης στον πλανητη μας, λογω παραγωγης απο ανθρωπινες δραστηριοτητες ρυπων (CO2) και δημιουργιας του φαινομενου του θερμοκηπιου, πρεπει να «ξεβρακωθη»


του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η μεγαλη απατη της κλιματικης αλλαγης στον πλανητη μας, λογω παραγωγης απο ανθρωπινες δραστηριοτητες ρυπων (CO2) και δημιουργιας του φαινομενου του θερμοκηπιου, πρεπει να «ξεβρακωθη». 


Προκειται για «χρηματοποιηση» απο τους Μεγαλοαπαταιωνες του πλανητη μας του αερος της γηινης ατμοσφαιρας που αναπνεουν ολοι οι ζωντες σε αυτην οργανισμοι. Οι Μεγαλοαπαταιωνες αυτοι που περαν απο την Ε.Ε. ελεγχουν, κατα τον τ. υπουργον οικονομικων της Μεγαλης Βρεταννιας κ. Cable και τον τεραστιο βοθρο του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος του τετραγωνικου μιλιου του Λονδινου, δηλαδη την «City of London», ειναι αυτοι οι οποιοι ανοιξαν το «γεωπολιτικο κυτιο της Πανδωρας» απο το οποιο ξεπηδησαν νεες εννοιες ως εργαλεια απατης ως π.χ. Κλιματολογικη τραπεζα, Συστημα Ασφαλειας Κλιματος, Απανθρακοποιηση, Αποθηκευση σε εκμεταλλευθεντα ηδη κοιτασματα φυσικου αεριου, CO2 απο την ατμοσφαιρα κ.α.

Με τις επιβαρυνσεις για ρυπους θα ενισχυονται δηθεν οι χωρες που δεν παραγουν ρυπους. Εδω κρυβεται η μεγαλη απατη. Ο τεραστιος βοθρος του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος του τετραγωνικου μιλιου του Λονδινου, που ανηκει στον τραπεζικο οικο Rothschild, παραχωρουν στις χωρες του τριτου και τεταρτου κοσμου δυσαναλογα για τις υποδομες τους μεγαλα τραπεζικα δανεια (το μεγαλυτερο μερος οπως και στην Ελλαδα ληστευεται απο τις πολιτικες εξουσιες και επιστεφει σε μυστικους λογαριασμους στις ιδιες τραπεζες που παραχωρησαν τα δανεια με απεχθους ορους και με Μνημονια βασιζομενα σε Αγγλικο Δικαιο) για να τις χρεωκοπησουν.

Επειδη ομως κινδυνευουν οι δηθεν επενδυτικες τραπεζες του οικου Rothschild να χρεωκοπησουν σε περιπτωση αδυναμιες των χωρων αυτων να πληρωσουν τα χρεη τους, τα χρηματα που λαμβανουν οι χωρες του τριτου και τεταρτου κοσμου απο τις επιβαρυνσεις για ρυπους των βιομηχανικων και αναπτυσομενων χωρων, καταληγουν παλι στις ιδιες τραπεζες για τα τοκοχρεωλυσια τους. Προκειται συνεπως για μια συμπληρωματικη ληστρικη επιδρομη απο τους ιδιους ανθρωπους που μαζι με τα εγχωρια τσιρακια τους καταληστευουν σημερα και την πατριδα μας.

Οι κλιματολογικες μεταβολες στην πλανητη μας θα ελαμβαναν χωρα ακομη και εαν δεν υπηρχαν οι ανθρωποι. Προερχονταν, προερχονται και θα προερχονται απο ενδο- και εξωγηινους παραγοντες. Τον κυκλο του CO2 απο την ατμοσφαιρα προς τον μανδυα του πλανητη μας και αντιστροφα, τον ρυθμιζουν οι δυναμεις της φυσεως. 


Με την διαβρωση των πετρωματων δεσμευεται CO2 απο την ατμοσφαιρα και μεταφερεται με την ιζηματογενεια στην υφαλοκρηπιδα πρωτα και μετα στην ηπειρωτικη κατωφερεια και στις βαθειες θαλασσες. 

Με τον αντιστροφο μηχανισμο, δηλαδη με την μετακινηση των λιθοσφαιρικων πλακων και κατ’ επεκταση δραστηριοποιηση των ηφαιστειων, μεταφερεται παλι το CO2 στην ατμοσφαιρα. Εαν δεν υπηρχε ο αντιστροφος αυτος μηχανισμος η επιφανεια του πλανητη μας θα σκεπαζονταν, οπως στο πολυ μακρυνο παρελθον, απο ενα παχυ στρωμα παγου.

Οι ανθρωπινες δραστηριοτητες απο την αρχη της βιομηχανικης επαναστασης (απο περιπου το 1860 μ.Χ.) διοχετευουν στην ατμοσφαιρα τον χρονο περιπου 7 δισεκατομμυρια τονους CO2. Τα πανω απο 500 ενεργα σημερα ηφαιστεια του πλανητη μας διοχετευουν στην ατμοσφαιρα καθε χρονο 200 δισεκατομμυρια τονους, δηλαδη πανω απο 30 φορες μεγαλυτερη ποσοτητα απ’ αυτην που παραγεται απο ανθρωπινες δραστηριοτητες. 

Ακομη και για καθε πνευματικα καθυστερημενο ανθρωπο γινεται κατανοητο, οτι οι ανθρωπινες δραστηριοτητες δεν ειναι δυνατον να επιδρασουν στις κλιματολογικες αλλαγες που παρατηρουνται. Αυτος ειναι και ο λογος που οι ΗΠΑ, η Ρωσσια και η Κινα σε αντιθεση με την Ε.Ε., που ελεγχεται και κατευθυνεται απολυτα απο τον τραπεζικο οικο Rothschild, αρνουνται να υπογραψουν τις σχετικες συνθηκες και να επιβαρυνουν συμπληρωματικα τους λαους τους, επειδη το θελει ο τεραστιος βοθρος του παγκοσμιου τραπεζικου συστηματος του τετραγωνικου μιλιου του Λονδινου.

Στην Ελλαδα τα καθυκια που ασκουν σε ολη την Μεταπολιτευση εξουσια απο ολες τις κρατικες λειτουργιες, δηλαδη τα παιδια και τα εγγονια των Γερμανοτσολιαδων, ως ειλωτες των Γερμανων της σημερον, υπακουουν γονατιστα και τυφλα στις προσταγες. Την μεγαλυτερη ευθυνη φερει ο ελληνικος λαος που ψηφιζει και ανεχεται τα καθυκια αυτα. Καθε λαος εξουσιαζεται απο κυβερνησεις που του αξιζουν.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 02102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de

eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου