Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

1
Του Γιώργου Θεοχάρη

Πατέρας Παϊσιος ο Αγιορείτης:Εντολή των  Σιωνιστών οι δηλώσεις Αβραμόπουλου.
«Η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί», είπε ο κ. υπουργός και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Αθωνική πολιτεία.Καθώς οι αντικαθεστωτικοί που υπερασπίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος σφαγιάζουν τους Χριστιανούς.

Μας  άφησε έκπληκτους ο υπουργός εξωτερικών, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος  με τις προκλητικές δηλώσεις τους  για τη Συρία  και την ανοιχτή υποστήριξη του στους μουσουλμάνους οι  οποίοι την ίδια ώρα σφαγιάζουν ορθόδοξους πιστούς   ανά τον κόσμο, εξήγησε Αγιορείτης μοναχός στο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄.
«Η Αμερική το ίδιο κάνει  και στην Αίγυπτο, στη Λιβύη και σε πόσες ακόμα χώρες,ο κ. Αβραμόπουλος ως γνωστόν, είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ , είναι στον Σιωνισμού,  οι δηλώσεις του  εξυπηρετούν αυτές τις δυνάμεις», είπε στο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄ ο ΄μοναχός Παϊσιος από το κελί των Σαββαίων  στη Καψάλα του Αγίου Όρους. 

«Ήταν ατόπημα η δήλωση του κ. Αβραμόπουλου, δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες, διότι αυτά  που είπε, δεν εκφράζουν κανέναν Έλληνα», υπογραμμίσει ένας από τους παλαιότερους μοναχούς του Αγίου Όρους . Ο κ. Αβραμόπουλος φαίνεται ξεκάθαρα ότι γίνεται ΄΄υπηρέτης ΄΄ και εκτελεστικό όργανο της δύσης που επιδιώκει την ανατροπή του καθεστώτος 'Ασαντ το οποίο υπερασπίζεται τους χριστιανούς, αντιμάχεται την Τουρκία και είναι σύμμαχος της επίσης ορθόδοξης Ρωσίας.
Άμεσα πρέπει να επανορθώσει.Η Ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση διὀτι είναι εκτεθειμένη.
Να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους κληρικούς του Πατριαρχείου Αντιοχείας έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα και αγαπούν την χώρα  μας και το ΄Αγιο  Όρος.
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η επίμαχη δήλωση από τον κ.Ἄβραμόπουλο έγινε μετά την άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που διεξήχθη την Παρασκευή στην Πάφο. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου