Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Θέμα ημερών η ίδρυση κινήματος από τον ΚΑΜΜΕΝΟ

Εμείς στο ixnos πιστεύουμε ότι εάν θελήσουν κάποιες «σκοτεινές δυνάμεις» να τον …στραπατσάρουν διότι τους χαλά τα σχέδια, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πάρα πολύ εξαγριωμένους ανθρώπους, και καλά θα κάνουν να καθίσουν στα… αυγά της προδοσίας τους.

Η πίεση που έχει εκδηλωθεί στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου από ένα πλειοψηφικό μέρος της σκεπτόμενης, αφυπνισμένης κοινωνίας, τον οδηγεί να πάρει μία απόφαση υψηλής προσωπικής επικινδυνότητας. Και εξηγούμεθα.

Ο Πάνος Καμμένος έχει δεχθεί επίθεση από έναν ορυμαγδό ατόμων φαινομενικά ετερόκλητων που τα συνδέει ένα στοιχείο: Υποθέσεις που ζημίωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ο Πάνος Καμμένος είναι αντιμέτωπος με αγωγές ύψους 15,000,000 Ευρώ (ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ), ποσό μαμουθ. Ποσό παγκόσμιο ρεκόρ που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις αποζημιώσεις που ζητούν τα θύματα των καπνοβιομηχανιών. Ποσό ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η COSTA ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ των θυμάτων για το πρόσφατο ναυάγιο. Ένα ποσό που μπορεί να τον καταστρέψει προσωπικά, οικογενειακά, να καταστρέψει το μέλλον των παιδιών του.
Ειδικά μετά την εξέλιξη της δίκης με τον Θόδωρο Τσουκάτο όπου ο “κατηγορούμενος” απαιτούσε να δικαστεί, ενώ ο “κατήγορος” κρυβόταν εκλιπαρώντας για αναβολές. Ακολουθούν ο Ανδρέας Παπανδρέου, η κυρία Ξαφά, ο κύριος Μάκκας, η IJPartners. Επίδειξη συστημικής ισχύος που θα έπρεπε τουλάχιστον να μεταθέσει την απόφαση Καμμένου.
Σε αυτή λοιπόν την κρίσιμη καμπή, ο Πάνος Καμμένος επιλέγει να αφήσει την κομματική ομπρέλα του μεγαλύτερου κόμματος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Μία απόφαση μεγάλης επικινδυνότητας. Μία απόφαση που δεν θα την έπαιρνε κανένας άλλος πολιτικός. Δεν θα την έπαιρνε κανένα δημόσιο πρόσωπο, ειδικά βλέποντας τον Ηρωικό εισαγγελέα Πεπόνη να κονιορτοποιείται από την ίδια την κυβέρνηση! Αυτή την απόφαση δεν θα την έπαιρνε κανένας Έλληνας…
…που δεν έχει νιώσει την μεταφυσική των Ηρώων. Την ανάσα του Κολοκοτρώνη και του Νικηταρά. Την πνοή του Άδη στις Θερμοπύλες. Το φτερούγισμα της Ψυχής στο Ζάλογγο και το Αρκάδι.
Η μεταφυσική των Ηρώων όπως η Ολυμπία την είχε αναρτήσει περίτρανα στο ΑΥΤΕΓΕΡΣΙΑ – ΕΚΣΤΑΣΗ – ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ.
Αυτή την απόφαση δεν θα την έπαιρνε κανένας Έλληνας που πιστεύει ότι η αλήθεια είναι θέμα ποσοστών, ότι η ζωή είναι θέμα στατιστικών. Αυτή την απόφαση θα την έπαιρνε μόνο ένας τρελλός όπως ο θριαμβευτής της Πίνδου, ο απελευθερωτής της Μακεδονίας, ο καπετάν Κανάρης, ο Μανωλιός ο Μπικάκης, ο Άγνωστος Στρατιώτης από το Σειτάν Ασκερ.
Αυτό που διαχωρίζει τον “λογικό” από τον “τρελλό” είναι το αιώνιο δίλημμα. Να γίνεις Μαντέλης ή Ευαγόρας Παλληκαρίδης. Οι Μαντέληδες πληρώνονται, οι Ευαγόρες πληρώνουν. Οι Μαντέληδες περνούν ζωή χαρισάμενη, οι Ευαγόρες φλερτάρουν με την αγχόνη.
Υπήρχε ο Κωνσταντίνος ο Παλαιολόγος, υπήρχαν και αυτοί που πούλησαν τα παιδιά τους στον Σουλτάνο για να “ζήσουν”.
 
 Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Eιναι οντως Ηρωας και σαν Ηρωα πρεπει να τον υποδεχθει το εκλογικο σωμα !!.Σε αντιθετη περιπτωση θα ειμαστε αξιοι της τυχης μας και θα δειξουμε σ'ολον τον κοσμο οτι ειμαστε ενας λαος με σοβαρη νοητικα προβληματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή