Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ελεύθερος ο Φερέτης – Λευτεριά στον Καραμπέρη!

Εάν επρόκειτο για κάνα φουκαρά που χρωστούσε στο ΙΚΑ και στο ΤΕΒΕ κάνα χιλιάρικο θα τον έστελναν, όπως πολλάκις έχουν κάνει, στις φυλακές. Εάν επρόκειτο για κάποιον μικροπωλητή της πλατείας Αριστοτέλους θα τον έστελναν, όπως σχεδόν καθημερινά κάνουν, στις φυλακές. Όταν όμως σε λένε Φερέτη, όταν είσαι μεγαλοπαράγοντας της....


δημοσιογραφίας – τι μπουμπούκια βγάζει αυτός ο… κήπος της δημοσιογραφίας… -, όταν έχεις στη πλάτη σου βαρύτατες κατηγορίες για τοκογλυφία, όταν έχεις καλούς δικηγόρους και όταν έχεις και τα κατάλληλα… κονέ σε οικουμενικό πατριαρχείο και όχι μόνο, τότε οι αδέκαστοι δικαστές σ΄ αφήνουν ελεύθερο να επιστρέψεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου.


Και γιατί όχι και στο φιλόξενο και άνετο γραφείο της ΕΤ3 που είναι σύμβουλος του κρατικού μαγαζιού ο καλός αυτός κύριος, ο Γιώργος Φερέτης που η πολιτική και εκκλησιαστική εξουσία του έκανε επί χρόνια τεμενάδες.

Με λίγα λόγια αυτή είναι πραγματικά… τυφλή η δικαιοσύνη!


ΥΓ 1. Σύμφωνα με τους δικαστές ο… αξιότιμος κύριος Φερέτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ! Που τα βρήκε άραγε;


ΥΓ 2. Αντε με το… καλό να πληρώσει κι ο Καραμπέρης κάποια εγγύηση, για να συνεχίσει από Δευτέρα να πίνει, ελεύθερος, το φραπέ του και το αίμα των θυμάτων του!!!
kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου