Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Παιχνίδια με τη Ζέα και μαθήματα αξιοπρέπειας από τις Πρέσπες και τη Γιαγιά Φροσύνη.‏ ΒΙΝΤΕΟ

Παιχνίδια με τον αγώνα του Πατριωτικού Μετώπου, να επιστρέψει η Ζέα στην Πατρίδα της, καταγγέλθηκαν στον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Σταύρο Βιτάλη.
Σε δήλωσή του ο κ. Βιτάλης, σχετική με το ζήτημα αναφέρει:
«Πληροφορήθηκα πως μέλη του Πατριωτικού Μετώπου, επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον πολύχρονο αγώνα του Κινήματος, να επιστρέψει η Ζέα, το πολύτιμο αυτό τρισχιλιόχρονο δημητριακό των αρχαίων Ελλήνων, στην Πατρίδα του.
Ζήτησα από τον Γενικό Γραμματέα του ΠΑΜ κ. Βασίλη Τσίτουρα, να προχωρήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του σε έρευνα, σχετική με τις καταγγελίες που φτάνουν στο γραφείο μου.
Δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να υπολογίσω κανένα «πολιτικό κόστος». Αν και εφ’ όσον ισχύουν οι καταγγελίες για εκμετάλλευση της Ζέας, την οποία συμφωνήσαμε να δοθεί στους ενδιαφερόμενους στη συμβολική τιμή των 35 λεπτών το κιλό, θα προχωρήσω στην πρόταση διαγραφής των μελών αυτών από το Κίνημα και μάλιστα με δημόσια και επώνυμη καταγγελία τους. Έτσι ώστε όλος ο ελληνικός Λαός που εκτίμησε και αυτήν την προσπάθεια του Κινήματος, να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.
Το ΠΑΜ, είναι Κίνημα Πατριωτικό, Άμεσης Δημοκρατίας, Διαφάνειας, Εντιμότητας και κυρίως Αξιοπρέπειας.
Ως θεματοφύλακάς του Κινήματος, δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν, να αμαυρώσει την κρυστάλλινη διαδρομή του
Προς το παρόν  και «προς γνώσιν», όσοι θέλουν να καταλάβουν τι σημαίνει Αξιοπρέπεια, Πατριωτισμός και Εντιμότητα, ας διδαχθούν από την Γιαγιά Φροσύνη, αγρότισσα από τις Πρέσπες».

Πατριωτικό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου